Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

Alıntı yapılan: sercAn1903 - Haziran 16, 2008, 00:03:39
kartlar silincek dendi. silinmesi gerek. büyük ihtimallede silinir yoksa volkan yapmazdı

Sırf kartLar siLincek diye mi yaptı voLkan o hareketi..Yapma aLLah aşkına..

sercAn1903

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 16, 2008, 00:05:20
abi insanı kalpten götürürdü ya bu maç

hele 2.yarı kalp krizi geçiren çok olmuştur..
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Kralkartal21

Şu kartı tartışmayın..

Şimdi eğlenme zamanı.Bu galibiyetin zevkini çıkartma zamanı.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

sercAn1903

taksim koptu.meşaleler falan. inşallah ileriside güzel olur. bi yarı finalde yapsak çok süper olur.
...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

TurkishTank

arar buluruz...iziniii...bilirsin zir deliyiz biz... hem yazinda hem kisinda...nerde olsan seninleyiz.....
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ilhan mansız_melis

Avrupa duyacak Türkiye'nin ayak seslerini

Kralkartal21

Alıntı yapılan: sercAn1903 - Haziran 16, 2008, 00:08:17
taksim koptu.meşaleler falan. inşallah ileriside güzel olur. bi yarı finalde yapsak çok süper olur.

Taksim koptu sen hala evdemisin. ;D ;)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 16, 2008, 00:06:57
Şu kartı tartışmayın..

Şimdi eğlenme zamanı.Bu galibiyetin zevkini çıkartma zamanı.

çıkartırkende adam gibi çıkartalım magandalık yapmadan dışarda pat pat silah sesleri geliyo lütfen herkes duyarlı olsun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

SATUKBLADE

aman arkadaşlar magandalık olayına dikkat eden giden hiç bir şey geri gelmez bence dışarılarda sevinmeyin gene de siz

ilhan mansız_melis

harbiden bu ne ya illa birileri ölcek dimi

sercAn1903

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 16, 2008, 00:10:14
Alıntı yapılan: sercAn1903 - Haziran 16, 2008, 00:08:17

Taksim koptu sen hala evdemisin. ;D ;)

elimde olsa 1 snye bile durmam uçarak giderim. ama finale cıkarsak giderim babamlar..
...

Kralkartal21

Balkona çıkartmıyolar ya.

Türkiye Diye Haykırmak İstiyorum Ulen
:)

sercAn1903

aslında silah sesini çok seviyorum. ama kuru sıkı olucak. kuru sıkı olsun herkez 10şarşör boşaltsın her golde. çünkü o ses çok güzel.
mermi gerçek oldumu kötü sonuçlar olabiliryor ona karşıyım ama kuru sıkıya hayır
...

Kralkartal21

Alınlarından Öptüklerimin İlk Sözleri..!

Milli Kahramanların mucizevi maçtan sonra ilk sözleri:

Fatih TERİM:

"Bu zafer önemli zaferlerden birisi tarihe geçecek. Herkesi alnından öpüyorum. Türkiye hep bu olmalı. İlk yarıda neden olmadı anlamadık ama devre arasında çözdük. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu oyunla kaybetselerdi de herkes alkışlardı tahmin ediyordum. Nihat'ı neden çıkartmıyorum? Bundan çıkartmıyorum. Hamit'i neden çıkarmıyorum? Bundan çıkarmıyorum. Sinirlerine hakim olmalı Volkan. Bu kadar iyi oynarken yapmamalı. Koller tahrik ediyor Volkan vurunca bizi görüyorlar. Beceremiyoruz gizliyi saklıyı. Herkesi kutluyorum. Tebrik ediyorum."

Nihat KAHVECİ:

"Her zaman söylüyorum futbolda dün yok bugün var. Bugün de gol attığım için mutluyum. Bizim galibiyetimize ve tarih yazmamıza neden olduğu için mutluyum. Yenik duruma düştük ama pes etmedik. Arda'nın golünden sonra güvenimiz yerine geldi. Son 2 gol de bana kısmet oldu çok mutluyum. Portekiz maçından sonra bunu kimse beklemiyordu herhalde ama başardık. İlk yarı çok rezil bir futbol oynadık ancak sonra düzeltmeyi başarabildik. Avrupa şampiyonasında böyle kazanılmış bir maç var mıdır bilmiyorum. Herkes bu takıma sahip çıktın bunu rica ediyorum. Şimdi herkes Türkiye'yi konuşacak. Ama abartmayalım yenilmeyi de yenmeyi de abartmayalım. Şimdi bu gece sevineceğiz ve Hırvatistan maçına hazırlanacağız. Ciddi şekilde hazırlanacağız. Çünkü bundan sonra artık her şey olabilir."

Arda TURAN:

"Söyleyecek hiçbir şey yok. Devre arasında çok üzüntülüydük. Bu maçı onurlu şekilde kaybedelim dedik. Hata yapmaktan korkmayalım dedik. Ne mutlu bize ki istediğimiz oldu. Biz halkımız için burada mücadele ediyoruz. Birbirimize çok güveniyor ve inanıyoruz. Bugün çeyrek final oynuyoruz bu genç takımla. Bu takımın geleceği parlak. Büyük bir mutluluk var soyunma odasında da."

Spor Bakanımız Murat BAŞESGİOĞLU::

"Herkes büyük mutluluk içersinde. İnanmış olduklarını bir kez daha gördük. Bu tür turnuvalarda böyle maç döndürmek kolay değil. Bizim oyunumuza dayanmak kolay değildi. 2. gol biraz şansla olsa bile çok büyük bir başarıdır. Bütün çocukları gözlerinden öpüyorum bu büyük bir şey. Türkiyesiz bir turnuva düşünmek mümkün değil. İnşallah sonuna kadar gideceğiz. Avrupa Şampiyonu olmaları halinde devlet sporculuğu verme konusunda biz hazırlığımız var. Avrupa şampiyonu olmaları halinde maddi yönden olmasa bile manevi yönden çok büyük değerler kazanacaklar. Tekrar kutluyorum bu sevinci milletimize yaşattıkları için."

Hamit ALTINTOP:

"İkinci devre hocanın istediklerini yaptık. İlk devre oyuna iyi giremedik hocanın istediklerini yapamadık. Kendimize güvenerek başlamadık. Hocamız bizi çok iyi hazırlamıştı ama bunu uygulayamadık. Uygulayamazsanız tabi ki problem yaşarsınız. Bunu da yaşadık. Bence önemli olan bizim oynayabilmemiz. Biz futbolumuzu oynarsak konsantre olursak başımızda böyle bir hoca varken bunu değerlendirirsek çok iyi yerlere gideriz. Bu galibiyetler bence şans değil. Bunu ilk dakikadan itibaren yaparsak hiçbir problem yaşamayız. Tabi ki sakatlıklar olacaktır sorunlar olacaktır. Ama önemli olan bizim kendi oyunumuzu oynamamız. Bunu yaparsak kimseden korkmamıza gerek yok."