Ana Menü

Şok! AslanTepe İptal

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 11, 2008, 20:06:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Eren Talu Mimarlık-alke İnşaat Ortak Girişim Grubu demir çelik fiyatlarındaki artışı sebep göstererek inşaat faaliyetlerini durdurdu. Alınan bilgilere göre bu gelişme üzerine TOKİ Eren Talu Mimarlık-alke İnşaat Ortak Girişim Grubu ile arasındaki sözleşmeyi iptal etti.

ADNAN POLAT BUGÜN DİVAN TOPLANTISINDA BU KONUDAN BAHSETMİŞTİ

İŞTE O KONUŞMA...

STAT İNŞAATINDA SORUN

Adnan Polat, Seyrantepe'de yapımına başlanan yeni statla ilgili gelinen noktadan kesinlikle memnun olmadıklarını söyledi.

Stat inşaatında programın çok gerisinde kalındığından şikayet eden Polat, şunları söyledi:

"TOKİ ile temasa geçtik. Yüklenici firma programın çok gerisinde ve kulüp olarak bu durumdan son derece rahatsısız. Durum şu anda bizim arzu ettiğimiz noktada değil, bizi mutsuz etmektedir. Garaj katlarının atılmasının ardından VIP ve loca bölümlerinin satışına başlayarak önemli bir kaynak yaratacak, bu gelirle de borç ödemeleri yönünde bir program yapacaktık. Programa göre de haziran ayında bu aşamada olunması gerekiyordu. Devletin bize vermiş olduğu biz söz var. Artık betonarme bölümler yükselene kadar kombine satışına başlamayacağız. Eğer yapabilseydik, borçlarımızı ödeme yönünde çözümler üretecektik. Gelinen nokta bizi son derece olumsuz etkiledi."
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ist.hatirasi/3-4

dua ediyorum artk bu adamlar şu stadı yapsınlar diye !!

inş. bizim işlerde buna dönmez!
YÖNETİM İSTİFA !!!

NoPasaran

Ya bu nası iş ya :-\

ulan bu kadar eline yüzüne bulaştırılır bu iş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Toki yeni ihale acar başka firma inşa eder birşey olmaz.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

İhalesinin yapılması şıusu busu kolay değildir :)

Zaman alacak..

En az 5-6 kayıp ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Stad olacak ama kim bilir ne zaman  :)
Uzayabildiği kadar uzasın.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Toki Bşkanı Temmuz Ayında İhalenin fes edileceğini açıkladı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gözzde_bjk

Tüm Galatasaray'lılar ihaleye katılan firmalar arasında en çok Eren Talu'ya güveniyordu.Yazık oldu.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

pAscAliAnUmut

Gülmeyelim komşumuza gelir başımıza arkadaşlar ama en azından biz kendimiz yapıcaz :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Allah bizim projeyi benzetmesin :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net