Ana Menü

DoLMuŞ MuHaBBeTLeRi....

Başlatan die-4-u, Ocak 03, 2007, 02:01:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

bütün yazılanlar süper yaa...gökhan seninkide komik dieninkide..bu dolmuş muhabbetleri hep böyle..her kelimeden bi fırlamalık çıkıyo.. :)

black-eagle

Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi.Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı:- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
:) bu da guzel :)
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

sedokajmeran

cok guzeldi arkadaslara forwadladım :)
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

forzakartall1903

türkçede lastik gibi arkadaş nereye çekersen oraya gidiyor..işte bizim dilimiz
GÜÇ BİZİZ ULAN!!!!

eRe

bır ogrencı bı hayvan alır mısın?? harıka demıs ya.bunu bende yapayım barı :) :) :)

bu arada gercekten turkce cok tehlıkelı bı dıl.ınsan nası ısterse o sekılde dusunebılıyo sozlerı :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

forzakartall1903

bence o komik yeri arkadan vermeyen varmı?? az önce eline verdik ya...aynı muhabbeti bizim burdada bahsediyolar ama demekkı sadece yozgatta değil heryerde oluyor bu dolmuş muhabbeti...evrensel zaten...
GÜÇ BİZİZ ULAN!!!!

kartal_selim

kardeş. bak olay dediğin budur.
bilenleriniz vardır. başıbüyük diye bi semt var. dolmuşta başıbüyüğe gider.

kızın biri yabancı şöför beu başı büyükmü der
şöför: evet
kız: hemen kalkarmı!!!
şöför: kalkar

yok böle bi olay ya zuuzuzha:D

eyup1903

Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?

çok güzel abi yaaa koptum saolasın walla

firat355

Birgün herkes Beşiktaş'lı olmasın;
Bırakın o ayrıcalık yalnız bizde kalsın...

Unforgiven

Buda bir minibüs geyiği

----İşiklarda birakırmısın söför bey
(şöför olaya hakim)Niye korkuyormusun

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Unforgiven

Arkadaslar bu konuda en iyi geyik konusu ata demirerin tek kişilik dev kadro gösterisinde olmakta tavsiye ederim.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

noumAmokachi

BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

Delirdik

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 27, 2007, 17:04:04
Arkadaslar bu konuda en iyi geyik konusu ata demirerin tek kişilik dev kadro gösterisinde olmakta tavsiye ederim.

harbiden bende tavsiye ederim hemde şiddetLe
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ölümünesevdam

SİYAHIN Zindan Olsun BEYAZ Aydınlık

unicorn

Alıntı yapılan: CradLeStoNe - Şubat 02, 2007, 18:40:31
Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 27, 2007, 17:04:04

harbiden bende tavsiye ederim hemde şiddetLe
Ewet yaaa süpere o gösteri :) ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !