Ana Menü

Kral Kartallara

Başlatan Forum Kurulu, Haziran 11, 2008, 00:41:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Kurulu

Son aylarda siz üyelerimiz de ki foruma birşeyler katma duygusu en üst seviyeye çıkmış ve bu Kralkartal Forum Kurulu olarak gözden kaçmamıştır.

Verdiğiniz emekleri az-çok diye ayırmak yanlış olacaktır.Bu nedenle böyle bir ayrım yapmıyoruz.Fakat şunu bilmenizi isterim ki Foruma kattığınız değerleri size karşılıksız bırakmamaya,
Editörlük olsun,Radyo DJ'liği olsun mutlaka ama mutlaka emeğinizin karşılığını vermeye çalışıyoruz ve böyle de devam edecektir.

Forumumuza  zaman ayırdığınız ve emek verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Hep Birlikte Daha İyiye...

Kralkartal.com
Forum Kurulu

Guti ORÇ.

Şimdiye kadar birçok forumda gezindim hatta 2 yıldır dolaştığım forum vardı 2-3 ay önce veda ettim oraya hiçbirinde böyle bir yönetim anlayışı görmedim bu tarz yazılar vs yoktu ve bu tarz yazıları görünce insanın paylaşım yapası geliyor gerçekten.Yazı için teşekkürler.

KeePSaKe

Hayatımda hiç forumla işim olmamıştır.Ama böyle forum gördüğümde hem seviye hemde paylaşım,arkadaşlık bakımından çok güzel bir forum ve bende katılmak istedim bundanda çok memnunum bende hepinize teşekkür ederim.
Since 1903

Cem Goren

yaklaşık 4 aya yakın bi süredir buradayım gezdiğim forunlar içinde belkide en iyisi en aktif old. bi forum oldu herkese çok teşekkür ederim ve hep birlikte olmamızı dilerim
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Burda olmamın en önemli sebeplerinden bir tanesi arkadaşlık ortamın çok üst seviyede olmasıdır.

Tartışıyoruz,konuşuyoruz ve birşeyler öğreniyoruz.Bu benim ilk forum tecrübem yani şunun şurasında 6 ayı doldurmuş bir üyeyim.Daha hiçbir forumda böylesine uzun bir dönem kalmamıştım.

Bu foruma bağlı kalmanın bir sebebi ise Beşiktaşımı çok sevmiş olmamdır.Onun hakkında konuşmak,tartışmak vs. çok güzel duygu benim için.

Hepinize teşekkür ederim.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

ne kadar oldu bu foruma uye olalı hıc hatırlamıyorum.
uye olalı dıyorum cunku ılk zamanlar sadece uyeydim.Mucizevi Alamet uye yapmıstı benı.o zamanlar forum  kralcarsi'ydi. O zaman forumun yapısından olabılır arkadaslık o zamanda emınım kuvvetlıydı ancak hıc ısınamamıstım.cok ıtıcı bır goruntusu vardı sankı.cok karısık gelıyordu.O zamanlar cok paylasımda bulunmadım bu yuzden.Cogu kısıyı tanımıyordum.
Sonra kralcarsimedia.com oldu.Hemen uye oldum ve ıste bu forumla kaynasmam tanımam basladı.Cunku hersey cok guzeldı bence.Cok guzel arkadaslar kazanmaya basladım.Özellikle geyik topıc ınde ne muhabbetler donerdı.Harıkaydı orada ki sohbet.Bır cok arkadas kazandım bu sayede.Sonra Besıktas topıclerınde bılgıler kazandım.artık haberlerı buradan takıp eder oldum.Cunku kolpa basından daha samımıydı burası.Bırcok kısıyle bırlıkte mac sonrası huznu paylastık sevıncıde.
Sonra sıyaset gırdı ısın ıcıne.Bende bır anda kendımı ıcınde buldum.Öyle bir karısık ortam vardı kı pespese gelen cezalardan bırını almak ıcın kastı kufurler ettım ve sıtede uyarı bıle almayan ben ılkkez bır ceza aldım.
İşte o uzaklastırıldıgım 3 gunden sonra ınsan sıtenın hayatındakı yerını daha da ıyı anlıyor.Muhabbetten uzak kalmak bırseyler paylasamamak koyuyor ınsana be.
Gerı dondugumde bır cok arkadasım o geyık topıcı sayesınde o harıka muhabbetı yaratan bırcok kardesım sıteden ayrıldı.
Bır yaprak dokumu vardı ya...
Hergun bırı uzaklasıyordu yazın.
Sonra sıteden bıranda sogumaya basladım.
İsim kralkartal.com olmustu artık.ıste kralkartal la beraber tekrar hareketlendı burası.tekrar doldu tastı muhabbet guzellesmeye basladı.
Yıne yenıden eskısı gıbı bu sıteye baglandım.
Eski gunlerde ki muhabbet gıbı degıl hıc bırsey ancak her zaman herseyın tadı cok farklı.Bugunde buranın tadı cok farklı.Umarım hıc bır zamanda bu guzel tad son bulmaz...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

yaklaşık 1.5 2 ay oldu üye olalı sanırsam önceleri günde sadece günde 1 saat takılıyodum ama forumdaki arkadaşlığı görünce her gün daha ısındım ve daha çok aktif olmaya başladım hem beşiktaşı konuşup hem eğleniyor ve aynı zamanda bilgide kazanıyorum. UMARIM BU GÜZELLİK HİÇ BİTMEZ! hep devam eder
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Bende herkes gibi başlayacam ilk forum deneyiymim  :P Hayır benim ilk değil ama son..

Güzel, hoş, eğlenceli bir forum..

Buradan çok ders aldım ve çok şey öğrendim..

Yalanıda, hüznüde, sevincide, küfürüde , övgüyüde hepsini burada duydum. Bazen üzüldüm çok fazla bazende çok mutlu oldum..

Küfüre kızdım gidiyorum dedim ama yarım günden daha fazla dayanamadım..

Eskiden nete girdiğimde haberleri okumak için gazete gazete gezerken artık editörlerimiz yazmıştır, başkası yazmıştır Kolpa basındanda alıntı olsa titizlikle alınmıştır deyip buradan haberleri okumak çom keyifli..

Gidenler kalanlar şunlar bunlar Hepsi buranın çocukları..İyisi oldu kötüsü oldu..

Kendi adıma bir çoğunu unuttum bile :)

Herkese herşeye teşekkkürler..

Bu kadar düzgün insanlarla beraber olmak bizler içinde çok güzel bir duygu...

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gürol

benimde bu forumda olmamın en önemli sebepleri ne ararsan burda olması.paylaşım dersen paylaşım.basında beşiktaş konusuyla sanki gazete okur gibi haberleri bulmak.
beşiktaş bölümünde ıvır zıvır şeyler yok.serbest bölgede internette dolaşan ilginç seçme şeyleri bulabiliyoruz.
oyunlar da güzel.
herkesin herkese saygısı var.
arkadaşlık çok üst düzeyde.
ve herkes bişeyler katma için yarışta gibi.
yani mütevazi ama en kaliteli beşiktaş forum sitesi.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/