Ana Menü

Eto’o: Barça evet, İnter belki, Tottenham hayır

Başlatan Kralkartal21, Haziran 10, 2008, 14:16:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Samuel Eto'o Barcelona'da kalmak istediğini açıklarken, İnter'i gözardı etmeyeceğini ama Tottenham'a transfer olmak istemediğini söyledi.

Kamerunlu golcü oyuncu, bir Kamerun kanalına verdiği röportajda transferiyle ilgili konulara açık yüreklilikle cevap verdi. İnter'in adı Eto'o ile sıkça duyulur hale gelmişti ancak İtalyan temsilcisi şu ana kadar bu transfer için somut bir adım atmamıştı. Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Tottenham da çoktan Eto'o için girişimlerine başladı.

Eto'o CRTV'ye "Umarım İngiliz taraftarlar beni affeder ancak Tottenham ligin ortalarında olan bir takım ve ben daha fazlasını istiyorum. Barcelonayla 2010 yılına kadar sözleşmem var ve orada kendimi çok iyi hissediyorum. İnter'i de asla göz ardı edemem fakat kendimi hala Barcelonalı hissettiğimi ve baskı altında olmadığımı söylemek istiyorum,, diyerek Barcelona'da kalma isteğini yineledi.

Sözlerine Barcelona'yı değerlendirerek devam eden Kamerunlu golcü, takımın iki sezondur kupa kazanamadığını söylerken bunu da oyuncuların yeterince koşmamasına bağladı.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.