Ana Menü

GoLcü de Geliyor,Hocada Geliyor..

Başlatan BerkAy1903, Haziran 10, 2008, 13:05:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

GOLCÜ DE, HOCA DA GELİYOR!..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün İstanbul Lisesi'nde katıldığı panelde kamuoyu ve taraftarların merakla beklediği soruları yanıtladı.
Başkan Yıldırım, geçeh hafta FB TV'de yaptığı açıklamaların paralelinde Kezman'ı satmayacaklarını yinelerken, Maldonado'nun da takımda kalacağını ve iki oyuncudan da önümüzdeki sezon üstün performans beklediklerini söyledi.

Yıldırım, yabancı bir golcü ile anlaştıklarını ve 27 Haziran'daki yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde İstanbul'da olacağını söylerken ismini vermedi.

Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda ise Zico ile henüz anlaşamadıklarını belirterek, "Onun istekleri var, bizim sunduğumuz şartlar var ve görüşmelerimiz sürüyor. Ama takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında mutlaka başında bir teknik direktör olacak. Haftaya yeni teknik direktörümüz burada olacak ve sözleşme imzalayacağız" dedi.

Yıldırım'ın daha önce sarfettiği "Kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum" demeci ve faturayı Zico'ya çıkarması ise Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezona Brezilyalı hoca ile yoluna devam etmeyeceği şeklinde yorumlandı.

10.06.2008
Kaynak : DHA
19o3

Kralkartal21

Zico işi bitti artık.Yeni hocaları kim olucak çok merak ediyorum.

Yabancı golcü kim olursa olsun.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Star haberde İspanya nın gol kralını aldı dediler ama ismini unuttum :)
Since 1903

ZLataN

MALLoRCa'nın forveti Guiza :) RomayLa anLaştı diye haberLer çıkmıştı bi ara ama tam biR biLgim yok açıkçası :)