Ana Menü

Para Basan FutboLcuLar !

Başlatan carsi52, Haziran 08, 2008, 20:47:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Endüstriyel futbolun en iyi işçileri milyonlarca dolar kazanıyor. Forbes dergisi dünyanın en çok para kazanan futbolcularını yazdı.
Beckham'ın yıllık geliri 49 milyon dolar. Bunun 12 milyon doları Galaxy ve Real Madrid'den aldığı ücret.
Geri kalan 37 milyon dolar ise görüntü hakları satışı geliri. Bu paraya Galaxy'nin sattığı 300 bin Beckham formasından ve Adidas ile Coty gibi şirketlerden gelen ödemeler de dahil.
Manchester United'dan Cristiano Ronaldo sahadaki gösterişli oyunu sayesinde 19 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Bunun neredeyse yarısı reklam ve sponsorluk anlaşmalarından geldi.
Kaka, diğer Brezilyalı futbolcuların aksine nadir rastlanan "faziletli atlet" imgesini kullanarak gelirinin neredeyse yarıya yakınını sponsorluklardan elde etmeyi başardı.Kaka, 2007 yılında devler ligini 10 golle gol kralı olarak tamamladığında) formasını çıkardı; altındaki tişörtün üzerinde "Ben İsa'ya Aitim" yazıyordu. Kaka geçen yıl kazandığı 18 milyon doların yüzde 10'unu kiliseye bağışladı.
İşte 2007'de ceplerini en çok dolduran ilk 10 futbolcu:
David Backham 49 milyon dolar LOS ANGELES GALAXY
Ronaldinho 33 Milyon Dolar BARCELONA
Ronaldo 21 Milyon Dolar A.C. MİLAN
Thierry Henry 25 Milyon Dolar BARCELONA
Cristiano Ronaldo 19 Milyon Dolar MAN. UNITED
Andriy Shevchenko 18 Milyon Dolar CHELSEA
Cannavaro 18 Milyon Dolar REAL MADRİD
Kaka 18 Milyon Dolar A.C. MİLAN
Steven Gerrard 17 Milyon Dolar LIVERPOOL
John Terry 17 Milyon Dolar CHELSEA
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

hey maşşallah bende de iyi yetenek var valla süper kaleciyim iyi futbol oynarım duyurulur :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

mdc

Alıntı YapKaka geçen yıl kazandığı 18 milyon doların yüzde 10'unu kiliseye bağışladı.

Kaka müslüman olmamışmıydı ?
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carlito1903

Alıntı yapılan: mdc - Haziran 10, 2008, 12:15:31
Alıntı YapKaka geçen yıl kazandığı 18 milyon doların yüzde 10'unu kiliseye bağışladı.

Kaka müslüman olmamışmıydı ?

Yok Kaka Müslüman olmadı, her fırsatta çok iyi bi Katolik olduğuyla övünür durur...

Geçen yıl aldığı bi ödülü de kiliseye bağışlamıştı...

akbaba71

Kaka katoliktir hatta bayada dindar.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

mdc

Öyle bir haber çıkmıştı bir aralar
yada ben yanlış hatırlıyorum.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carlito1903

Ronaldinho hakkında Müslüman olacak diye haberler çıkmıştı bi ara, artık ne kadar doğruysa...