Ana Menü

Avusturya - Hırvatistan 0-1 | 8 Haziran 19:00

Başlatan BerkAy1903, Haziran 08, 2008, 12:53:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

bence avusturya eğer böyle oynarsa polanya yı yenebilir hiç beklemiyordum boyle oynayacaklarını o penaltıda acemice hata oldu zaten hırvatistanın penaltıdan başka yaptığı birşey yoktu.
Since 1903

gözzde_bjk

Avusturya 78.dakikadan itibaren o kadar iyi oynadı ki beraberliğin ardından 2.golü bekliyordum ama Hırvatistan hak etmediği bir galibiyet aldı.Avusturya'ya yazık oldu.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Kralkartal21

EURO 2008'de bugün saat 19.00'da başlayan karşılaşmada Hırvatistan, Avusturya'yı 1-0 yendi. Maçın ve Hırvatistan'ın tek golünü, 4. dakikada Hırvat Modric penaltıdan attı.

Viyana Ernst Happel Stadı'nda oynanan bu maçın sonucuna göre Hırvatistan, gruptaki ilk maçında 3 puan aldı.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Hırvatistan kötü günündeydi sefil gibi top oynadılar.
Avusturya güçsüz ve son derece basit bi kadrosu olmasına rağmen pozisyonlar buldu gayret etti ve hakeden taraftı.
Hırvatların bu futbolla işi zor.
edit

keskinli

bu ümit korkmazin bülentle akrabaligi yoktur insaallah :)
oyuna girmesiyle hem sahayi hemde tribünleri atesledi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZLataN

Alıntı yapılan: ZLataN - Haziran 08, 2008, 20:44:46
Ümit giRdi oyuna canLıLık geLdi..Rapid Wien'in bi maçını izLemiştim o zaman forvet arkası gibi oynuyoRdu yanındada veLi kavLak diye bi Türk daha vardı ama o miLLi takım kadrosunda yok gaLiba..

Dün bunu demişim bugün fanatikte bunu yazmış :D

Nuri Şahin'le temasları hızlandıran Beşiktaş, bir başka gurbetçi yıldızı gündemine aldı.

Nuri Şahin'le temasları hızlandıran Beşiktaş, bir başka gurbetçi yıldızı gündemine aldı: Veli Kavlak... Avusturya'da Rapid Wien forması giyen 19 yaşındaki genç futbolcuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın izlediği ve çok beğendiği kaydedildi. Devre arasında Hertha Berlin'in de transfer listesinde yer alan Veli için Rapid'in 1.5 milyon Euro'dan pazarlıklara başladığı, Siyah-Beyazlılar'ın bu fiyatı düşürmeye çalıştığı öğrenildi. :D

Cem Goren

avusturya bu maçta daha etkili oynamış ama kazanamamış oda hırvatistanın tecrübesi
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

bu maçın tıpkısnın aynısı isviçre çek cumhuriyeti maçıdır.. hak etmeyenler aldı maçları.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

hırvatistan kötü takımlara karşı iyi oynamazmış... göreceğiz