Ana Menü

Okan BuRuk İstanbuL BŞ BeLediye'de..

Başlatan ZLataN, Haziran 07, 2008, 16:49:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

Okan Buruk, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Okan Buruk, Turkcell Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda da yer alan tecrübeli orta saha oyuncusu Okan Buruk, yuvadan ayrıldı. Bu sezon Galatasaray'da en az süreyle forma şansı bulan oyuncu olarak dikkat çeken 35 yaşındaki Okan, yine Galatasaray'ın eski yıldızlarından Arif Erdem'in çalıştırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la anlaştı. Okan Buruk'un İstanbul ekibiyle 1 yıllığına anlaşmaya vardığı ve resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı bildirildi.

Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyon olduğu ve UEFA Kupası'nı kazandığı efsane kadrosunda da yer alan Okan Buruk, 10 yıl Galatasaray forması giydikten sonra 2001 sezonu sonlarına doğru Emre Belözoğlu'yla birlikte Inter'e transfer olmuş ancak 3 sezon boyunca istenen performansı sergileyemeyince, 2004-2005 sezonu başında Beşiktaş'a transfer olmuştu. Okan, uzun süren tartışmalara karşın 11 Temmuz 2006 tarihinde boş mukaveleye imza atarak eski kulübü Galatasaray'a geri dönmüştü.

spor3.com

ilhan mansız_melis

Okan artık bitti ya futbolu bırakmalı bence
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Seviyorum ya ben Okan'ı bize geldiğinde de gittiğinde de ne gs ye ne bize hiç bi terbiyesizlik yapmadı...
Bıraksa daha bi iyi olur aslında ama devam etmek istiyorsa kendi bileceği iştir...

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

kartalpenchesi

istanbul iyi bir takım oynarsa belki orda yeniden bir çıkış yakalar
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene