Ana Menü

TV Yayını - 2008

Başlatan ist.hatirasi/3-4, Haziran 06, 2008, 22:11:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Pençe - Haziran 07, 2008, 16:24:45
Euro 2008 yayın hakları nedeniyle uydudan izlenemeyecek. Atv yayını şifrelemek zorunda. Ayrıntılı haber şu yazıda. Aynı dünya kupasında olduğu gibi atv şifreleri kamuoyu ile paylaştı. Maç yayınlarını izlemek için girilecek şifre aşağıda. D-Smart, Digitürk ve Kablo tv kullanıcıları maçları şifresiz olarak izleyebileceklerdir. Sitemiz üzerinden tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

atv 'nin uygulayacıyı şifre;
id: 01 20 02
Şifre: biss 10 00 00 00 00 00

Şifreyi uydu alıcınıza giremek için apmanız gerekenler;
1- Uydu alıcınızın menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3- Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

Teknik destek için 0216 316 1002 nolu Atv hattını arayabilirsiniz. Yorum olarakda burada belirtirseniz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.

Atv Euro 2008 şifresini kırmak içindaha fazla ayrıntı bilgi ve markalara göre şifre girmek için bu yazıyı uygulayınız. Genel anlamda şifrenin nasıl kırılacağı yazıda anlatılmıştır.

Online Atv izlemek için tıklayın, Tüm Euro 2008 maçlarını internetten kesintisiz kaliteli izleyin.

saolasın kaç saatir nası izliycem diye düşünüyodum
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Ya hiçmi

atv.com.tr yi tıklamak aklınıza gelmedi :D

Siz NTV FOX TV8 den maçları nası izliyorsunuz :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

fox'ta bir süre bekledikten sonra açılıyo abi eğğer bunda'da öyle olucaksa uğraşmamıza gerek yok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

uLan maçı gittim kahvede izLemek zorunda kaLdım :oklava
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

Bizde D-Smart Olduğundan Bi Sorun Olmadı :)
19o3

saldır beşiktaş

bizimkisi normal uydu ama ben hiç bi şey yapmadım maçı izledim rahat rahat şifre bizim televizyona sökmüyo :hayde

kartalpenchesi

ya arkadaşlar ben izleyemedim menüye tıklıyorum hiç Key Girişi CAS System CAS Keys gibi yerler yok

tv ayarları kurulum ayarları sistem falan yazıyor ama şifre giricek yer bulamıyorum biraz yardımcı olur musunuz?
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ilhan mansız_melis

biz de öyle bişey yok hay ben tövbe tövbe of ya milli takımı bile izleyemiyoruz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ilhan mansız_melis

izliyorum artık oley televizyoncuya gidin şifreyi kırdırın
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

bugun 2 maçta 21:45de acaba nasıl olcak
altın kapılarımız kan oldu tayfun