Ana Menü

Körfez, Timsah avında

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 06, 2008, 21:33:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Kocaelispor, Bursaspor´la yollarını ayıran Herve Tum ve kaleci Vega´yı transfer etmek için harekete geçti.
6.6.2008

Kocaelispor, Bursaspor´la yollarını ayıran Herve Tum ve kaleci Vega´yı transfer etmek için harekete geçti. Denizlisporlu Moriera da gündemde.

Menacerlerle görüşüldü
Süper Lig'in yeni takımı Kocaelispor, transferde düğmeye bastı. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Yeşil-Siyahlı takım, teknik direktör Engin İpekoğlu'nun isteği doğrultusunda Bursasporlu Herve Tum ve kaleci Vega'yı gündemine aldı. Kulüpleriyle anlaşamayan iki futbolcunun menacerlerinin Kocaeli'ye giderek, Körfez ekibinin idarecileriyle bir görüşme yaptığı ve konunun önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.

Gürkan: Titiz çalışıyoruz
Yabancı konusunda da arayışlarını sürdüren Kocaelispor'un, geçtiğimiz yıl Denizlispor'da forma giyen Moriera'yı da kadrosuna dahil etmek istediği ve bu konuda girişimlere başladığı kaydedildi. Ligde iyi işler yapabilecek bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Başkan Serhan Gürkan, "Transfer çalışmalarımıza çok titiz bir şekilde devam ediyoruz. Sokağa atılacak paramız yok. Takıma direkt fayda sağlayabilecek oyuncular alacağız" dedi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan