Ana Menü

Koller Bırakıyor..!

Başlatan Kralkartal21, Haziran 05, 2008, 16:21:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

35 yaşındaki golcü oyuncu, Euro 2008'in başlamasına üç gün kala milli yaptığı açıklamayla turnuva bitişinde milli formaya veda edeceğini açıkladı. Çeklerin hücumdaki kulesi, hiçbirşeyin fikrini değiştiremeyeceğini söyledi. Çek futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran ve ülkesi adına en çok golü atan futbolcu ünvanını elinde tutan Koller, "Kararımı verdim. Milli takımdaki son maçlarımı bu turnuvada yapacağım" diyerek ayrılık kararının kesin olduğunu vurguladı.

YUVAYA DÖNEBİLİR

Bu sezon Bundesliga'dan Bundesliga 2'ye düşen Nürnberg ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Koller'in Alman temsilcisinden de ayrılacağı söyleniyor. 2.02 lik golcü oyuncu ilk kulübü Sparta Prag'a gideceği yönündeki söylentiler hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

BRÜCKNER'İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Koller, Çek Cumhuriyeti'nin oynadığı hazırlık maçlarında 4-5-1 düzenini benimseyen teknik adam Karel Brückner tarafından tek forvet olarak oynatılmıştı. Bu turnuvada da 'Dev Adam' ile oynayabilecek olan Brückner'in ondan sonra ileriye kimi yerleştireceği merak konusu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Ne kadar çok oyuncu milli takımı bırakıyor ya bu turnuvadan sonra...

Çekler de iyi genç forvetler olsaydı şimdiye kadar çoktan bırakmış olurdu zaten milli takımı...

Guti ORÇ.

Kolleri çok severim nedense hep bi sempati duydum ona karşı hayatta başarılar...

Kralkartal21

Alıntı yapılan: -OrCuN- - Haziran 05, 2008, 16:27:41
Kolleri çok severim nedense hep bi sempati duydum ona karşı hayatta başarılar...

Bende bir sempati duymuşumdur Kollere karşı.

Aynen bende top oynarken kafa toplarına çıkarken Koller diye bağırırdım.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Koller dev gibi adam ya süper kafa vuruşları var(dı)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

yaşlandı artık ama yinede boyuyla iş yapıyordu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

yaşlandı artık doğru karar almış
Since 1903

carsi52

Yaşı çok iLerLedi bırakması normaL.
Bölünür senin için uykular!