Ana Menü

Ekrem Dağ

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 03, 2008, 18:12:56

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Ekremi sağ açık oynattı hoca başarılıydı maçta her yerde oynuyor adam ilaç gibi.
Bu senede vazgeçilmez olur Ekrem  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

IL Capitano

ilk bir kac hafta sakatligindan dolayi antremanlara katilamadi ama calisti , gecen gun macta yine ilk onbirde cikti. seviorum Dag gibi Ekremi.. :ok
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Ben futbolunuda çok beğeniyorum ama Beşiktaşlı bazı arkadaşlar kızıyor bu adama..

Bence çokta faydalı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

sen begendiysen kesin yamuktur volki :D

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Ekrem benim kadromun ilk banko oyuncusu valla :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

sen topcudan anlamiyon volki ben bunu anladim ;D :)

beckyZWICKY

Ekrem kötü oyuncu değil. Ben bu tarz süratli bek oyuncularını severim. Her türlü şu kadroda ilk 11 de sağ bek oynayabilir.

ayrıca bugune dek oynadığı maçlarda kötü oynadığını düşünmüyorum. İyi işler yaptığı bir çok maç oldu, Merak ettim hatırlamadığım birşey mi var birşey mi oldu bazı maçlarda da bu oyuncuyu ''kötü'' kategorisine koydun ihsan abi?
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

gecen seneyi cabuk unuttuk sanirim :)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 16, 2009, 15:05:03
Daha iyi olmasi lazim...Ornegin cektigi sutlar kalenin 10 metre yanindan geciyor...

mesela boyle yazmisim bir ara

beckyZWICKY

Cidden hafızamda problem mi var hatırlayamıyorum nedense, Ekrem ligin 2. yarısında kaç maç forma giydi?

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Ayrıca şampiyon olduğumuz sezon ekrem gayet başarılıydı. Beğeniyordum ve Beğeniyorum.

unutmam gereken..

carsi52

Ekremin tekniği yok ama hızı var adam geçme özelliği var hırsı var en önemlisi yorulmuyor maç sonuna kadar..
Ekrem kötü bir oyuncu değil ama çok iyi bir oyuncuda var.Takımın jokeri..

Kısacası her takıma bi Ekrem lazım :)
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

teknik yok iste, bu takimdada artik teknik kapasitesi yuksek oyuncular olurken EKREM gibi anadolu futbolcusunun Besiktasa ne katkisi olacak,

YEDEK olur anca benim gozumde, GUTi-Quaresma-Nihat-Bobo-Ernst ve takimda Ekrem yok deli gibi adamlar, olmaz iste,

fenerde yapiyor boyle, aliyor 1 yildiz, gerisi moloz takimi, sonra basari bekliyor, takimin yuzde 80'i YUKSEK KAPASITEDE futbolcu olacak,

Ekrem IYI BIR YEDEK olur sadece, ama GELISTIRIRSE kendini, DAHA IYI olacaktir, SCHUSTER ile umarim kendini gelistirir, cunki IYI bir yerliyi
herzaman bulamayiz..

NoPasaran

Beşiktaş`ın başarılı oyuncusu Ekrem Dağ Avusturya Milli Takımın`ın İsviçre ile oynayacağı hazırlık karşılaşması kadrosuna çağırıldı.

11 Ağustos`ta İsviçre ile Klagenfurt`ta bir hazırlık maçı oynayacak Avusturya Milli Takımının kadrosu bugün açıklanırken Ekrem Dağ`ın da yer alması siyah beyazlı camiayı mutlu etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

kademene biraz daha dikkat eder savunmanı iyileştirirsen sağ bek senindir. Bugün açıkça gözüktü.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)