Ana Menü

Grup birincileri kim olur?

Başlatan onaT, Haziran 03, 2008, 15:22:50

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

a grubu: portekiz
b grubu: almanya
c grubu: hollanda
d grubu: isveç
:bayrak

RCA

a)çek cum
b)almanya
c)hollanda
d)ispanya
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 03, 2008, 15:22:50
a grubu: portekiz
b grubu: almanya
c grubu: hollanda

Büyük ihtimal böyle olur.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

A Grubu: Portekiz
B Grubu: Almanya
C Grubu: İtalya
D Grubu: İspanya

Cem Goren

a-portekiz
b-almanya(güle oynaya el-kol salllaya sallaya)
c-fransa
d-yunanistan (neden olmasın)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

a portekiz
b almanya
c italya
d ispanya
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

gürol

a: çek cumhuriyeti
b: almanya
c: italya
d: yunanistan
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 03, 2008, 18:42:41
a: çek cumhuriyeti
b: almanya
c: italya
d: yunanistan
Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 03, 2008, 18:02:13
a-portekiz
b-almanya(güle oynaya el-kol salllaya sallaya)
c-fransa
d-yunanistan (neden olmasın)

yunanistan ve çek cum. sonuncu olur bence;)

gürol

çekleri hafife alma.defansları çok sağlam.
yunanistanda ballı takım.bide oturmuş kadroları var.

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 03, 2008, 22:44:41
çekleri hafife alma.defansları çok sağlam.
yunanistanda ballı takım.bide oturmuş kadroları var.

yunanlıların sistemi istediği kadar otursun bence bir daha yerinde kalkamaz.
istediğin zaman adamları 4-1 yenebiliyorsun ayrıca ellerinde hiç bir koz kalmadı, geçen turnuva sürpriz "katenaçyo" taktiği ile herkesi gafil avladılar ama herkes onların ne olduğunu anladı, ona göre oynayacak. istedikleri kadar kaleyi "kilitlesinler" ibramoviç-elmander veya torres-villa ikisini tutamazlar. ballı yönleri rusyaya çalışabilir o da yeterli olmaz.

çeklerin iki "süperstar"ının maçını izledim. baros portsmouth kupa finalinde yokları oynadı
koller ise ligde kalma maçında nürnberg adına hiç bir şey yapamadı. rociskyde sakat.

gol atabileceklerini sanmıyorum portekiz veya isviçreye karşı bizde 2-1 yeneriz.

1-2 puanla grubu bitirirler çok gol yemeselerde defansları sağlamda olsa; bir şey üretemezler

gürol

senin kadar takip etmiyorum ben avrupa futbolunu.
ben düşüncelerimi yazdım.ayrıca bu tarz turnuvalar başladığında bütün o kalıplar kırılıyor kimşn ne yapacağı belli olmuyor.kim derdi ingilterenin kupaya katılamaycağını.
tek bildiğim yunanistanın kadrosu bizimkiler gibi oynamalar yok.gs nin uefa şampiyonlupundaki gibi makina düzeninde oynuyorlar.
bizim 4-1 yenmemiz milliyetçilik destekli sürpriz bi sonuçtu.
çeklerin defansına gelince de önce gol yemeyeceksin kontra ataktan atabilirsin.sürpriz işte.değilse bende biliyorum
yazmayı...önemli olan sürprizi yakalamak.iddaa da bile oran sürprizde.

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 03, 2008, 23:02:04
senin kadar takip etmiyorum ben avrupa futbolunu.
ben düşüncelerimi yazdım.ayrıca bu tarz turnuvalar başladığında bütün o kalıplar kırılıyor kimşn ne yapacağı belli olmuyor.kim derdi ingilterenin kupaya katılamaycağını.
tek bildiğim yunanistanın kadrosu bizimkiler gibi oynamalar yok.gs nin uefa şampiyonlupundaki gibi makina düzeninde oynuyorlar.
bizim 4-1 yenmemiz milliyetçilik destekli sürpriz bi sonuçtu.
çeklerin defansına gelince de önce gol yemeyeceksin kontra ataktan atabilirsin.sürpriz işte.değilse bende biliyorum
yazmayı...önemli olan sürprizi yakalamak.iddaa da bile oran sürprizde.

b grubu: hırvatistan

daha mantıklı sürprizler olabilir. yunanistan şampiyon olduğu senede son maçta 4 puanla çıktı zaten bu sene 3. olursa iyi...

gürol

almanyanın olduğu  b grubunda sürpriz olmaz.banko + banko almanya.hırvatistn da kimmiş.
d grubuda isveçin ne başarısı var geçmiş senelerde.kalburüstü bi takım.sıradan.hatta polonyadan sonra euro 2008 in en zayıf halkası

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 03, 2008, 23:13:14
almanyanın olduğu  b grubunda sürpriz olmaz.banko + banko almanya.hırvatistn da kimmiş.
d grubuda isveçin ne başarısı var geçmiş senelerde.kalburüstü bi takım.sıradan.hatta polonyadan sonra euro 2008 in en zayıf halkası

avusturya, isviçre, rusya gibi takımlar varken isveç iyilerin arasında. yarı finali görürlerse şaşırmam.
hırvatistan wembleyde ingiltereyi 2-0dan geriden gelerek 3-2 yendi, euroyu tvden izlemek zorunda bıraktı ingilizleri...

gürol

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 03, 2008, 23:31:28
Alıntı yapılan: gürol - Haziran 03, 2008, 23:13:14

avusturya, isviçre, rusya gibi takımlar varken isveç iyilerin arasında. yarı finali görürlerse şaşırmam.
hırvatistan wembleyde ingiltereyi 2-0dan geriden gelerek 3-2 yendi, euroyu tvden izlemek zorunda bıraktı ingilizleri...
avusturya ve rusya konusunda haklısın.evet onlarda berbat.