Ana Menü

Yüzüklerin efendisi severler buraya :)

Başlatan Simurg, Haziran 01, 2008, 19:11:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Daha önceden yazıcaktım ama şimdi daha iyi toparladım kendimi.

Peter jackson kendini ' middle earth' e adamış bir yönetmenimiz. Gerçekten LOTR'da yaptıklarıyla J.R ın 1954 de tamamladığı efsanevi kitaplar olan LOTR'I muazzam şekilde bize sundu. (3 kitap-3film)

Daha sonra J.R ın 1930 larda yazdığı ve LOTR öncesi olan olayları anlatan The Hobbit filmini vizyonlara getirmeye karar verdi. Normalde 1 KİTAP olan the hobbit'e 3 film çekmeye karar verdi bu vatandaş 2010 da. 1.si 2012 yılında vizyona giren The hobbit Unexpected Journey çıktı. 2.si the desolation of smaug daha geçen hafta çıktı.

Öncelikle film hakkında şunu söyleyebilirim ki Sauron sahnesi ve Smaug sahneleri dışında bana vasat geldi. Nerede o eski dialoglar. Sırf hollywood'a oynadığı için bir elfi cüceye aşık etmesi. Ayrıca makyajlar çok kötüydü. teknoloji geliştikçe filmler daha vasatlaşıyorlar.

Konu olarak neredeyse %80-90 kitaptan alakasız çekilmiş sahneler.
Sauron sahnesi olağanüstüydü, müthişti. Smaug sahneleri de inanılmazdı. Hayatımızda kaç defa ejderha göreceğiz sonuçta :)

Filmin sonundaki soundtrack hakkında bir şey söylemek istemiyorum çünkü ya justin bieber dı ya da one direction.

Bu kadar popülizm olmaması gerekirdi. part1 ve 2 olarak 2 filmde bitirlebilirdi film.

Ama yinede aksiyon olmayan bir kitaptan bunca şey çıkarılıp beyazperdeye taşınması peter jacksonlık bir hareketti sahiden.

Middle earth özlüyor insan.

Son olarak J.R.R Tolkien'ın bitiremediği ama üzerinde titizlikle çalıştığı öldükten sonra oğlunun devam ettiği ve bitirdiği ' SİLMARİLLİON' kitabını eğer peter jackson el atarsa ve çekmeye kalkarsa işte dünya değişir. ve çığır açar.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Bu arada unutmadan Martin Freeman harikasın, büyük oyuncusun
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)