Ana Menü

2008 Pekin Olimpiyatları

Başlatan akbaba71, Haziran 01, 2008, 17:29:54

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

yok artık usain bolt harikaydı dün rüzgarın oğlu adam güle oynaya rekor kırdı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Bolt resmen dalga geçti diğer rakipleriyle..
Adam son 20 metreyi yavaşlayarak ve ellerini açarak, siz kimsiniz beni geçeceksiniz havasında koştu. Helal olsun. :)
edit

TurkishTank

adam iyice artist'ti...yaris baslamadan mimikleri hareketleri vardi...adam'a artist diyodum ama yarisi gorunce, ohaa dedim... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

Yüzme dalında müsabakalar tamamlandı...

Michael Phelps hedefi olan 8 madalyayı kazanarak tarihe geçti...

Yüzmede tam 25 Dünya Rekoru kırılmış, neredeyse her yarış rekorla bitti :)

Cem Goren

bolt insansa biz neyiz anlamadım doğrusu ;D adam göz açıp kapatmadan bitirdi yarışı
pheleps muradına erdi gözü aydın
dün abd ispanya onunde şiir gibi basket oynadı ve şampiyonluğun en büyük favorisi old. herkese gösterdi
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

tam bi fiyasko yaşadık
Phelps süper ya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

Bu olimpiyatta 8 toplamda 14 altın coğu ülkeden daha fazla madalya aldı köyde izlerken coşturdu bizleri tebrikler balık adama :)

Alıntı YapElvana 5.000 de şans vermiyorum ama 10 binde zorlarsa belki madalya alır.

zorladı ve aldı madalyayı helal olsun elvan 5binde yanıltsa keşke beni ama zor görünüyor.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Nevin yarı finalde elendi.

Selim Bayrak Türkiye Rekoru kırarak elendi.

Yakup Kılıc boksta yarı finale cıkarak bronzu garantiledi.

ve Nadal artık 1 numara  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ağustos 18, 2008, 16:00:47
ve Nadal artık 1 numara  :)

2008 teniste Nadal'ın yılı oldu resmen, çok iyi gerçekten...

Kralkartal21

Yok böyle rekor!

Elena Isınbeyava sırıklama atlamada 5.05 M ile dünya rekoru kırdı.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde bayanlar sırıkla yüksek atlamada Rus Yelena İsinbayeva, altın madalya kazandı. "Kuş Yuvası" olarak adlandırılan Ulusal Stat'taki oyunların atletizm müsabakalarının 4. gününde yapılan bayanlar sırıkla yüksek atlama finalinde, Yelena İsinbayeva, 5.05 metrelik atlayışıyla birinci olarak altın madalya elde etti.
----

Helal olsun vallaa.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

Yakup Kılıç yarı finalde
18.08.2008 15:24
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, Boks Milli Takımı'ndan 57 kiloda Yakup Kılıç yarı finale yükseldi.

İşçiler Spor Salonu'nda yapılan çeyrek final müsabakasında Cezayirli Afrika Şampiyonu Abdülkadir Chadi ile karşılaşan dünya üçüncüsü Yakup Kılıç, rakibi karşısında baştan sona çok rahat bir müsabaka çıkardı. Uzun boyunun verdiği avantajla rakibini yanına yaklaştırmayan Kılıç, kontra yumruklarla puanlar aldı.

İlk raundu 5-1 önde geçen Kılıç, 2. raundu 9-5, 3. raundu da 11-6 üstünlükle tamamladıktan sonra müsabakadan da 13-6 sayıyla galip ayrıldı,

Bu galibiyetle Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya almayı garantileyen Kılıç, 22 Ağustos Cuma günü yapılacak yarı final müsabakasında, Ukraynalı dünya ikincisi Vasyl Lomachenko ile TSİ 14.30'da karşılaşacak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+1 madalya daha aldık. Etti 4.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Ağustos 19, 2008, 01:23:32
Yok böyle rekor!

Elena Isınbeyava sırıklama atlamada 5.05 M ile dünya rekoru kırdı.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde bayanlar sırıkla yüksek atlamada Rus Yelena İsinbayeva, altın madalya kazandı. "Kuş Yuvası" olarak adlandırılan Ulusal Stat'taki oyunların atletizm müsabakalarının 4. gününde yapılan bayanlar sırıkla yüksek atlama finalinde, Yelena İsinbayeva, 5.05 metrelik atlayışıyla birinci olarak altın madalya elde etti.
----

Helal olsun vallaa.
sevmiyorum bu kadını kendini beğenmiş burnu büyük yarışı kazandıktan sonra diğer sporcuların tebriklerini bile kabul etmedi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

TurkishTank

Alıntı yapılan: cem_goren - Ağustos 17, 2008, 16:29:15
bolt insansa biz neyiz anlamadım doğrusu ;D adam göz açıp kapatmadan bitirdi yarışı
pheleps muradına erdi gözü aydın
dün abd ispanya onunde şiir gibi basket oynadı ve şampiyonluğun en büyük favorisi old. herkese gösterdi

amerika avustralyayi oynuycak ceyrek finalde... haydi kanguru.... goster gucunu :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Adriano

Elvan ve Alemitu Finalde !

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde bayanlar 5 bin metrede Türkiye'yi temsil eden Elvan Abeylegesse ile Alemitu Bekele Degfa, elemeleri geçerek finalde yarışmaya hak kazandılar.

''Kuş Yuvası'' olarak adlandırılan 90 bin kişi kapasiteli Ulusal Stat'ta, tamamıyla dolu tribünler önünde gerçekleştirilen atletizm yarışmalarının 5. gün akşam bölümünde 2 seri halinde toplam 32 atletin katılımıyla bayanlar 5 bin metre elemeleri yapıldı.

İlk seride koşan Alemitu Bekele Degfa, 15.10.92'lik derecesiyle serisinde 3., genel klasmanda 10., 2. seride koşan Elvan Abeylegesse de 14.58.79'luk derecesiyle serisinde ve genel sıralamada da 5. olarak, finalde yarışma hakkını elde ettiler.

Bu dalda elemelerde en iyi dereceyi, 14.56.32 ile Etiyopyalı atlet Meseret Defar yaptı.

Etiyopya asıllı Türk sporcular Elvan Abeylegesse ve Alemitu Bekele Degfa'nın da yer alacağı bayanlar 5 bin metre finali 22 Ağustos Cuma günü TSİ 15.40'da yapılacak.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.