Ana Menü

Hamit Zor

Başlatan Kralkartal21, Haziran 01, 2008, 14:55:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bayern Münih takımının resmi sitesinde yer alan habere göre Hamit Altıntop'un EURO 2008'de hiç forma giyememe ihtimali var.

Sitede yer alan habere göre Hamit Altıntop'un geçirdiği 2 aylık sakatlık halen tam olarak iyileşmiş değil. Uruguay'la oynadığımız hazırlık maçında aylar sonra ilk kez bir maça çıkan Hamit iyi bir performans göstermişti.

Ancak Hamit'in Portekiz maçında oynaması hatta turnuvanın herhangi bir maçında forma giyebilecek düzeye gelmesi Alman takımının yetkililerine göre çok zor.

Hemen ekleyelim, MARATON.COM.TR'nin Milli Takım kampından aldığı son bilgilere göre Hamit Altıntop'un durumu şu an gayet iyi. Teknik Direktör Fatih Terim de Hamit'e 7 Haziran'daki Portekiz maçımızda forma vermeyi düşünüyor. Fatih Terim, maçın gidişatına ve Hamit'in durumuna göre oyuncumuzu 90 dakikayı tamamlamadan oyundan alabilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Daha iki gün önce basın toplantısı yaptı Hamit turnuvaya hazırım dedi tam anlamıyla...

Hamitte sakatlanırsa sağ kanat iyice çöker...

saldır beşiktaş

eğer haber doğruysa hakikaten işimiz iyice zorlaşır önce gökhan gönül şimdi hamit sağ kanatta adam kalmadı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

altıntop kardeşlersiz işimiz zor.

carsi52

Hamit'te giderse sağ kanadımız harbiden çöker.
Bölünür senin için uykular!