Ana Menü

Zambrotta AC Milan'da

Başlatan akbaba71, Haziran 01, 2008, 11:47:28

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Barcelona forması giyen İtalyan milli oyuncu Zambrotta, ülkesinde geri döndü.

2 sezondur forma giydiği Katalan ekibinde bekleneni veremeyen Zambrotta, yeniden yapılanmaya giden AC Milan ile anlaşmaya vardı.

Milano kulübü transferi doğrularken, Barcelona'ya ödenecek bonservis ve 31 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret hakkında açıklama yapılmadı.

Zambrotta, 1997-99 yılları arasında yıldızı parladığı Bari'den Juventus'a transfer olmuş ve 2006 yılına kadar siyah-beyazlı formayı giymişti. İtalya'da şike skandalına karışan Juventus Serie B'ye düşürülmüş ve Zambrotta da Barcelona'ya transfer olmuştu.

71 kez milli olan ve 2 gol kaydeden Zambrotta, 2006 yılında İtalya ile Dünya Kupası'nı da kaldırmıştı. Tecrübeli bek oyuncusu, İtalya Milli Takımı'nın Euro 2008 finalleri kadrosunda da yer alıyor.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Kendisini Juvede iken çok beğenirdim ama Barcelonada olmadı. Yeterli şansıda bulamadığını düşünüyorum..

Miklan için iyi transfer
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

HayırLı oLur umarım MiLan için.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Cafu'nun boşluğunu dolduracak Milan'da...

Kralkartal21

Milan iyi bir transfer yapmış. Zambrotta yeniden parlayacaktır Milan'da

Hayırlı olsun.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Zambrotta başarılı olur Milan da
Since 1903

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 01, 2008, 12:45:30
Cafu'nun boşluğunu dolduracak Milan'da...
cafu futbolu bıraktımı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Since 1903