Ana Menü

Çalımbay Es-Es'e doğru !..

Başlatan gözzde_bjk, Mayıs 31, 2008, 18:43:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gözzde_bjk

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'da teknik direktörlük için Rıza Çalımbay ile anlaşıldığı öne sürüldü. Yönetimin Metin Diyadin'in ardından takımın başına geçerek 8 hafta görev yapan ve Play-Off sonunda takımı Turkcell Süper Lig'e taşıyan Biyediç ile yolları ayırıp Rıza Çalımbay ile anlaştığı iddia edildi.
Bu arada Eskişehirspor'da eski başkanlardan Halil Ünal, 3 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesi yaptığı görüşmelerin ardından aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un şanlı tarihinde birçok başarıya imza attığını belirterek, play-off mücadelesi sonunda Eskişehirspor'un 12 yıl aradan sonra Türkcell Süper Lig'e yükseldiğini kaydetti.

Eskişehirspor'un geçmişindeki güzel günleri tekrar yaşatmak adına aday olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu: ''3 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesi yaptığım görüşmelerin ardından aday olmaya karar verdim. Amacımız Eskişehirspor'un tarihindeki başarıları yeniden yakalamak, bunun için çalışmak. 'Anadolu Efsanesi' olarak bilinen Es-Es güçlü bir şekilde dönüyor. Eskişehirspor'un Türkcell Süper Lig'de başarılı olması için çalışmalara başladık. Teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda bugün kentte gelecek olan Beşiktaş, Çaykur Rize, Denizlispor ve Ankaragücü gibi takımları çalıştıran Rıza Çalımbay ile görüşüceğiz. Bunun yanı sıra kadromuza katmak istediğimiz yerli ve yabancı yıldız oyuncular ile görüşmelerimiz devam ediyor.''

Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

delgado1008

hayırlı olsun ama gelecek sezonu şimiden görür gibiyim şimdi bizi iki maçtada yener sonrada küme düşer eski futbolcuların bizi yenme gibi bir hastalıkları var bknz(ziya,samet)
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

İlk haftalarda takım iyi gitmezse çok sabretmezler ligin 10. haftası gelmeden yollarlar...

kartalpenchesi

inşallah başarılı olur hayırlı olsun
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

NoPasaran

Ben sevmedim Rıza Hocayı..

Hep garibanlara oynadı.

Büyük takımlarda artık hocalık yapamaz :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erkann

Çok iyi futbolcuydu iyi bir insandı karakter olarakta ama
antrenörlüğüne ben inanmıyorum inşallah başarılı olur

Kralkartal21

Turkcell Süper Lig`in yeni takımlarından Eskişehirspor`un, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaştığı öğrenildi.

Bir hafta önce kentte Vali Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Çalımbay, bugün tekrar Eskişehir`e geldi.

Kulüp tesislerinde bugün düzenlenecek bir toplantıyla, Çalımbay ile yönetim kurulunun yaptığı görüşmeler sonucunda teknik direktörlük için üç yıllığına prensipte anlaşıldığının kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

TolgaCarsi

Sevioruz Seni Rizaaaaa.... 3:4 maci unutablirmiyim yahu.... Rizaaaaanin en büyük maci, oda unutmamisdr heralde.... Koray yerdeeeen vurduu vee Gollllllll KORAY ATTTI KORAY ATTI

Anarchy*

GeLirse çok faydaLı oLur.
AnadoLu takımları için ideaL bi' adam.

saldır beşiktaş

Çalımbay, Eskişehirspor'da
Turkcell Süper Lig´in yeni ekiplerinden Eskişehirspor´da, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
5.6.2008

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Rıza Çalımbay ile birlikte tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un "Süper başkan, süper takım, süper teknik direktör ve süper taraftar" sloganıyla Süper Lig'e çıktığını belirtti.

Ünal, çok mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:"Türk futboluna adını yazdırmış, istikrar abidesi, geçmişi başarılarla dolu, milli takım formasını terletmiş, güzide teknik adam Rıza Çalımbay  ile anlaştık. Yarın sabahtan itibaren Süper Lig'e yakışacak, milli takıma destek verecek, Türk futboluna katkı sağlayacak, genç, koşan, mücadele eden, futbol keyfi veren, ligde üst sıraları hedefleyen bir takım kurmak için çalışmalara başlıyoruz."

ÇALIMBAY: "HEDEFLERİM ÇOK BÜYÜK"
Rıza Çalımbay ise Eskişehir'de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, "Eskişehir'in taraftar ve camia potansiyeli çok iyi. Burada başarılı olacağıma, hedeflerime ulaşacağıma kesinlikle inanıyorum.  Maçları 12 kişi oynayacağız. Çok iyi bir kadro yapacağız. Burada hedeflerim çok büyük. Bunlara ulaşmak için zaman lazım. 3 yıllık anlaşma imzaladık" dedi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan