Ana Menü

Frei Tahihe Geçti

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 31, 2008, 14:48:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

İsviçreli yıldız Alex Frei, dün gece Leichtenstein ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında attığı gollerle İsviçre tarihine geçti.

Borussia Dortmund'un forvet oyuncusu, milli takımda Leichtenstein'a karşı oynanan maçta iki gol atarak hem takımının hazırlık karşılaşmasını 3-0 kazanmasını sağladı, hem de İsviçre milli takımının en skorer oyuncusu olarak tarihe adını yazdırdı.

Karşılaşma sonrası oldukça mutlu olan Frei, duygularını şu sözlerle yansıttı: "Bu benim için inanılmaz bir duygu. Bu rekoru Euro 2008'den önce kırmam, moral açısından çok iyi oldu. Artık adım İsviçre tarihine geçtiğine göre önemli olan gelecekte yapacaklarım olacak."

"Yakaladığım bu güzel performansı Euro 2008'de de devam ettirtmek istiyorum.

28 yaşındaki forvet, milli takımı adına attığı 34. ve 35. golleriyle bu rekoru elinde bulunduran Kubilay Türkyılmaz'ı tahttan indirerek, İsviçre milli takımının en çok gol atan oyuncusu oldu.

İsviçre milli takımının patronu Koebi Kuhn ise talebesini sözleriyle şımarttı. "O büyük bir kalbi olan büyük bir savaşçı. Onun sayesinde bütün takım kendine geliyor."

Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapan ekip, Euro 2008'deki ilk maçını Çek Cumhuriyeti ile yapacak
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..