Ana Menü

Emre’ye ırkçı soruşturma !

Başlatan Non Mollare Mai, Ocak 02, 2007, 16:16:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Emre'ye ırkçı soruşturma !
Emre Belözoğlu hakkında, ırkçı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açıldı.02 Ocak 2007 10:39

Premier Lig'deki temsilcimiz Emre Belözoğlu hakkında, takımı Newcastle United'ın Everton'a 3-0 yenildiği maçtaki hareketleri nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından soruşturma açılacak. Kazandıkları ve değerlendiremedikleri penaltı sırasında sinirli hareketlerde bulunan Emre, rakip oyunculara, ırkçı davranışlarda bulunmakla suçlandı. Birçok İngiliz gazetesi "Emre'nin ırkçı olayı" başlığıyla verdiği haberde, saha içindeki atışmaların maç sonunda soyunma odası koridorlarında kavgaya dönüştüğünü yazdı

Emreden hiç böyLe bi şey bekLemezdim eğer yaptıysa çok yazık..
edit

eRe

yazık cok yazık.emre sen turksun ve bu yapmaman gereken davranıslar.eger yaptıysan bole bısı adımızı kırlettıgın ıcın yazıklar olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

hrby

ulen ayıp be ne biçim türksün bu kadarmı  olur ya..adamıda almışlar benliğinide almışlar yaa...
"Her Zaman Her Yerde Seninle Birlikte Ölüm Gelsin İsterseee
Gözlerde Bir Damla Yaş Kalbimizde Bir Aşk Sensin Beşiktaşş"..

carsi52

geseli olduğunu her yerde belli etme EMRE.
Bölünür senin için uykular!

die-4-u

arkadaşlar emre'nin böyle bişey yaptığına inanmak istemiyorum..elin avrupalısı bizim futbolcumuzu soruşturacağına kendi statdlarında afrikalı futbolcuların top ayağındayken syircinin çıkardığı maymun seslerini soruştursunlar...

Timurlenk

ben olayı bilmiyorum ama abartı vardır diye tahmin ediyorum.lee bowyer ve woodgate'in hindistanlılara yaptıkları ortada.ayrıca ispanyolların ingiltere maçında maymun sesleri ve eto'o ya yapılanlarda ortada

Non Mollare Mai

Başkasının ne yaptığı önemLi deiL.. Ona bakarsan binLerce örnek buLabiLiriz.. Ama bir TÜRK'ün bunu yapmaması Lazım. Orda dura dura benLikLerinide kaybedioLar.
edit

die-4-u

başkasının ne yaptığ tabi ki önemli...eğer bu kişiler kendilerini yargılama yoluna gitmiyorlarsa bizim futbolcumuzu da soruşturamazlar..buna hakları yok...

Non Mollare Mai

Orda hakLısın ama benim demek istediğim başkaLarı ırkçıLık yapıyo diye emreninde yapması qerekmez. Emreye karşı önyarqıLı yakLaşçakLarını sanmıorum.. Ama eğer böyLe bi şey yaptıysa cezasını çeksin..
edit

eRe

Alıntı yapılan: die-4-u - Ocak 02, 2007, 18:36:45
başkasının ne yaptığ tabi ki önemli...eğer bu kişiler kendilerini yargılama yoluna gitmiyorlarsa bizim futbolcumuzu da soruşturamazlar..buna hakları yok...

once kendımızı duzeltıp sonra baskalarına bakmalıyız.bız bu gune kadar turk olarak durarak ırkcılıga karsıydık ancak mıllı formamızı gıyen avrupada turkıyeyı temsıl eden bı turk bu cırkınlıklerı yapıosa onun yaptıgı tamamen rezalettır.zaten tum turkıye ırkcılıga karsı ve eurosport ta bıle we are all eto'o pankartımız gosterılıo.kım ne ceza alırsa alsın umrumda deıl ancak emre yaptıysa herkezden fazla alsın uzulmem
www.erdemeksi.com

die-4-u

bı görüntüler kimsede var mı..görmedim ve merak ediyorum.. çünkü bütün spor haberlerini izlliyorum bu konuya dair hiç bişey söylenmedi...n'castle maçlarının canlı yayınlandığı kanalda bile çıkmadığına göre ''medyamız'' büyütüyor olabilir mi acaba??

eRe

olabılır bılmıyorum gormedım bende.sadece yaptıysa ben utandım..
www.erdemeksi.com

melankolizm

Gözlemci bile raporunda yazmamış . Arkada izleyen taraftarlar şikayette bulunursa soruşturma açılacakmış.

Aslında resmi olarak yapmadığı görülebilir gözlemci raporuna bakılırsa..

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?