Ana Menü

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü: Folko Götz

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 31, 2008, 10:51:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Başkan Adnan Polat ile yönetimi, Sarı-Kırmızılı forma altında sergilediği performansla adını ?unutulmazlar´ arasına yazdıran eski futbolcusuyla anlaştı, hatta sözleşme bile imzaladı. Ancak bu isim herkesten sır gibi saklandı, çünkü...
31.5.2008

'Dünyaca ünlü' sözü büyük sıkıntı yarattı
Sezonun bitimine 6 hafta kala Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayıran Galatasaray Yönetimi, şampiyonluk kutlamalarını bile kısa kesmiş ve hiç vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Bu süreçte, Başkan Adnan Polat ve yöneticiler, camiaya yönelik her açıklamada aynı ifadeleri kullandı: "Takımın başına dünyaca ünlü bir hoca getireceğiz..." Görüşmeler sonrasında, yıllar önce Cim Bom'da forma giymiş Falko Götz ile her konuda anlaşma sağlandı. Üstelik taraflar arasında resmi sözleşme bile imzalandı. Ancak 'dünyaca ünlü' sözü, yönetimin elini kolunu bağladı ve camiadan gelmesi muhtemel tepkiler gözönüne alınarak bu isim ve anlaşma sır gibi saklandı.

Matthias Sammer'le zaman kazandılar
Falko Götz isminin 'deşifre' olmasından çekinen Sarı-Kırmızılı yönetim, bu nedenle çok ilginç yollarla hem camianın hem de basının dikkatini dağıtmaya çalıştı. Kamuoyuna ünlü isimlerle görüştükleri imajını yerleştiren yöneticiler, Matthias Sammer'le de uzun süre biraraya geldi. Hep "Alman Futbol Federasyonu'ndan izin alamadık" açıklamaları yapıldı, ancak Galatasaraylı yöneticiler ile Sammer, aslında çok da fazla transfer konuşmadı. Sammer ilk görüşmeyi kabul etti, çünkü kendisine masada sadece 'kulüp yönetimi ve altyapı' konuşulacağı garanti edilmişti. Peki yönetim neden Götz'ü seçti? Çünkü Kalli'nin oturttuğu sistem devam edecek ve yönetimin takımdaki ağırlığı sürecekti.

kaynak
fanatik

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

19o3

gürol

Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

keskinli

gesede oynadi zamaninda,basarilida oldu
uzun bi sürede almanyada herthayi calsitirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

ben bu adamı hiç duymadım ya bi de futbola aşığım derim :D :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Michael Skibbe'yi İstanbul'a getirdi...

İşte Turkspor.net'te yayınlanan haber:

Bugün bazı gazete ve çeşitli internet sitelerinde Galatasaray'ın teknik direktörlük için Falco Götz ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri Adnan Sezgin yalanladı. TurkSpor.Net'e açıklamalarda bulunan Sezgin çıkan haberlere tepki göstererek "eski resimleri kullanıp yalan haber yapıyorlar. Kesinlikle böyle birşey yok" dedi. Galatasaray Futbol A.Ş. genel müdürü bunları söylerken, Florya'da teknik direktör konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

Turkspor.Net'in her zaman olduğu gibi sağlam kaynaklardan aldığı istihbarata göre Galatasaray kulübü geçen sezon Bayer Leverkusen'i çalıştıran MICHAEL SKIBBE'yi Türkiye'ye davet etti. Bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen Alman teknik adam, şu sıralarda Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yöneticilerle görüşüyor. İki tarafında büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve bazı detayların görüşüldüğü belirtiliyor.

ADNAN SEZGİN SKIBBE İLE KESİNLEŞMİŞ BİR ŞEY YOK..
Aldığımız istihbaratı teyid etmek için aradığımız Adnan Sezgin "Görüştüğümüz hocalar var. Ama bir sürü isim ortada geziyor" şeklinde konuştu. Ancak turkspor.net in yaptığı istihbaratlar zaman zaman kulüp yönetimleri tarafından gizli tutulması gereken konular olduğundan yüksek sesle seslendirilmedi ve geçiştirilmeye çalışıldı.. İlk etapta doğrulanmayan turkspor.net istihbaratlarının çoğunun sonradan doğru olduğu ortaya çıktı.. Şimdi bir başka olay daha yaşıyoruz. Turkspor.net Skibbe'nin İstanbul'a geldiğini ve Florya'da görüşmenin devam ettiğini yazıyor. Adnan Sezgin direk olarak doğrulamıyor.. Hatta Türkiye'ye gelmediğini söylüyor.. Çünkü son anda çıkacak bir pürüz ile yeni bir teknik adamla anlaşamama sıkıntısını belli ki yaşamak istemiyorlar.. Ama ortada bir gerçek var ki Alman Hoca İstanbul'da ve Florya'da... Sonuç olumsuz olursa sessiz sedasız geri gönderilecek, olumlu olursa ki ihtimal çok yüksek, neredeyse G.Saray'ın yeni hocası diyebiliriz.. Anlaşma kesinleşirse kamuoyuna açıklanacak...

G.Saray'da futbolun patronlarından Adnan Sezgin "İstanbul'da mı bunu nerden duydunuz yok böyle birşey" derken Turkspor.net genç Alman Hoca Skibbe'nin uçağının İstanbul'a indiği haberini kesin bir istihbarat olarak açıklıyor..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

carsi_fuko

BEnce gs çok iyi bi hoca almış tam kendilerine göre:D.

Kralkartal21

Galatasaray'ın teknik direktör arayışları sürerken sarı-kırmızılı ekibin Leverkusen'in eski teknik direktörü Alman Skibbe ile prensipte anlaştığı ve diğer alternatiflerin sonuçlanmasını beklediği iddia edildi.

Galatasaray'ın öncelikli teknik direktör adaylarının ise Fransız teknik adam Didier Deschamps ve Panathinaikos'la hala sözleşme imzalamayan Michael Laudrup olduğu belirtildi.

Eğer bu iki isimden birisiyle anlaşma olursa Galatasaray'ın teknik direktörünün yine bu iki isimden biri olması bekleniyor. Ancak anlaşma sağlanamaması durumunda Galatasaray'ı yeni sezonda büyük ihtimalle Skibbe çalıştıracak.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Sammer gelmesin de kim gelirse gelsin...

Alman hoca getirmeleri bizim açımızdan kötü, adı geçen tüm hocalar çok iyi bence...