Ana Menü

Tomas Sivok

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:50:22

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: unicorn - Şubat 06, 2012, 19:41:35
Maaşlarımız 1-2 geç yatınca homurdanmıyormuyuz?

Hemen eleştiriyoruz çalıştığımız kurumları,performansımızı etkiliyor,isteksizlik oluyor.

Bu iş adamların mesleği, biraz da o açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum.

Çoğu kişinin maaşıyla aylık harcaması anca yetiyor. Bu adamlarda öyle bir durum mu var? Aylık 180 bin euro alıyor şu Holosko denen adam. Bir kaç ay bekleyemiyor mu?

Ben sizin gibi bakamıyorum. Ernst'te Hilbert'te geç alıyor, onlarda mı başvursun FIFA'ya? Bütün Avrupa'da kriz var. Bu adamlar hangi ülkede bu miktarı tam gününde alabilir?

unicorn

Erhun sende haklısın ama insanların yaşam standartı var.

Sana-bana yeten para o adamlara yetmez ki zaten.

En azından bir parmak bal çalarsın adamın ağzına 3-5 yatırırsın,idare eder seni.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Rıza abi'nin dediklerine katılıyorum

Ki kaldı ki kaç aydır alamıyorlarmış paralarını
Almeida şikayet etmiş sanırım

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Ernst hilbert de başvurdu zaten :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 06, 2012, 22:44:45
Ernst hilbert de başvurdu zaten :)

Durum o noktaya gelmişse o zaman özür diliyorum laflarımdan, demirören'e sövmeye devam. Beşiktaş bu duruma düşecek takımmıydı? Geldiği yıldan bu yana takımı felakete götüren, kendi servetini 3 yılda 3'e katlayan Demirören, Allah'ından bul. Şerefsiz yaratık.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Aralık 09, 2011, 00:46:10
3.Golünü attı reyiz.
Bu sezon bir aksilik yaşamazsa 6-7'yi rahat bulacaktır Fernandes'in desteği ile.
Şöyle 5  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

HELAL OLSUN !

Ne diyelim başka ..  :alkis
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Çok net belli ediyor bu, Sivok-Egemen ikilisi ne olursa olsun bozulmamalı. Son güne kadar sözleşme yenilemeyip, saçma sapan hareketlere girmeye gerek yok.

Tanju'da adapte olmaya başladı, İso'dan bence daha iyi adam. Hilbert-Sivok-Egemen-Tanju, taş gibi savunma hattımız olur.

Bu arada tebrikler Sivok, Beşiktaşk'ımızın Avrupa'daki 200 'ncü golünü attı.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Alıntı yapılan: ERHUN - Şubat 14, 2012, 23:01:18
Çok net belli ediyor bu, Sivok-Egemen ikilisi ne olursa olsun bozulmamalı. Son güne kadar sözleşme yenilemeyip, saçma sapan hareketlere girmeye gerek yok.

Tanju'da adapte olmaya başladı, İso'dan bence daha iyi adam. Hilbert-Sivok-Egemen-Tanju, taş gibi savunma hattımız olur.

Bu arada tebrikler Sivok, Beşiktaşk'ımızın Avrupa'daki 200 'ncü golünü attı.

Aynen bence de Tanju'nun, İsmail'den eksik bir yanı yok.Bu defans hattı bozulmamalı.Hilbert'de gelirse daha çok faydasını görürüz :)
Since 1903

saldır beşiktaş

Deve Erol, Braga maçına pankart yapacakmış reyize, süper olur  :ok

NoPasaran

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Şubat 18, 2012, 00:19:35
Deve Erol, Braga maçına pankart yapacakmış reyize, süper olur  :ok

İNŞ SİVOK YAZISI deve erol yazısından  daha büyük çıkar :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş