Ana Menü

Tomas Zapotocny

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:49:49

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

2. yarı Bursaya dönebilir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Ersan-Sivok
Alternatif:Zapo,Toraman
Kalsın kenarda lazım olabilir  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

beckyZWICKY

kontenjan kaplamasına gerek yok.. Alternatif arıyorsan yedek arıyorsan başarılı sayılan yerli bi defans transfer edersin sorun kalkar, keza bunun yanında alternatif olarak toramanda var zaten.. Ben gereksiz bi kontenjan doldurma diye görüyorum sırf alternatif olacaksa..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

Yerlide bulunmuyorki stoper Ersan istisna diye düşünüyorum milli takım stoperlerinden belli oluyor zaten:Servet,Ömer geri kalanı sen düşün  :D  Ferari,Fink kesin gidecek Zapo kalacak gibime geliyor.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Sakatlıklardan bu sezon çok çeken Beşiktaş'ta bir sakat daha. UEFA Avrupa Ligi'nde, Rapid Wien ile İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Zapotocny de sakatlar kervanına katıldı. Karşılaşmanın 18. dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede yerde kalan Zapotocny, acı içinde yerde kaldı. Hemen yedek kulübesine doğru değiştirin işareti yapna Zapo, yerini Ersan Adem Gülüm'e bıraktı.
Zapotocny'nin ayak tarak kemiğinden sakatlandığı ilk gelen haberler arasında.

CR7

ibb  istiyormuş. başkanı az önce ligtvde söyledi.

ERHUN

Bizden sonra Sparta Prag'a gitmişti. Bu sene başı başka bir Çek takımı Pribram'a satılmış. Amblemine bakılırsa maden şehri takımı.
Bursa'nın burada kazandığı ve son golü onun attığı 3-2'lik maçta yaptığı hareketi saymazsak sevdiğim biriydi. Parasını ver karşılığını al cinsinde, klasik Doğu Avrupalı. Sapıtma yok bir şey yok, düz adam. Severim ben bu tip adamları. Yeni gittiği takımda 1 maça çıkıp maç boyu sahada kalmış. Ondan önce Prag'da kadroya alınmamış.