Ana Menü

Yıldıray hüngür hüngür ağladı

Başlatan carlito1903, Mayıs 29, 2008, 15:07:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na hazırlık kampına alınan ancak kadronun 23 indirilmesi zorunluluğu nedeniyle Halil ve Yıldıray'la birlikte Teknik Direktör Fatih Terim tarafından kadrosundan çıkartılan İbrahim Kaş'tan MARATON.COM.TR'ye bomba gibi açıklamalar!..

Türkiye'ye dönüşünün hemen ardından MARATON.COM.TR'ye konuşan genç oyuncu, Milli Takım'dan Beşiktaş'a, Getafe'ye transfer oluşundan kendisi gibi kadrodan çıkartılan Yıldıray Baştürk'e kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Kaş'ın açıklamaları...

"ÇIKARILACAĞIMI BEKLEMİYORDUM"

"Çok üzüldüm çıkarılacağımı beklemiyordum.. Tüm abilerim bana 'sen oynayacaksın' diyorlardı. Hatta Gökhan Gönül'ün sakatlanmasından sonra on birde bile oynayabileceğimi düşünüyordum... Ama sağlık olsun benim buraya gelmemde Fatih hocanın büyük emeği var... Bu turnuva olmazsa başka turnuvada oynarım.... Üzülmek bir şeye çare olmuyor.."

"YILDIRAY HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI"

"Yıldıray abi en çok üzülenimiz oldu. Hüngün hüngür ağladı. Çok kötü oldu... Çok etkilendi. Tuncay Şanlı da bana sarılıp ağladı. O anda çok kötü oldum. Milli takımda inanılmaz bir arkadaşlık var. Ben finale çıkacağımızı düşünüyorum ama Portekiz'le erken final oynayacağız..."

"BEŞİKTAŞ'TA GENÇLERE DEĞER VERİLMİYOR"

"Beşiktaş'ta ben dahil hiç bir genç oyuncuya değer verilmiyor. 'Nasıl olsa alt yapıdan çıktı. Takımda kalır, istediğimiz paraya imza atar' düşüncesi var. Ancak yabancı futbolcu olduğun zaman el üstünde tutuluyorsun. Bana çok işi şartlar teklif edildiği için gidiyorum. Bana daha 'İspanya'ya gittiğin için hata yaptın' diyen yok. Herkes bana 'Süper bir işi başardın' diyor. Orada ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum...."

"NİHAT KAHVECİ ÇOK YARDIMCI OLUYOR"

"Nihat Kahveci bana çok yardımcı oluyor. Hatta bana 'Eğer Türkiye'ye dönersen seni fena yaparım' diye de espri yaptı. İspanya'da kalıp başarılı olmamı istiyor. İspanyolca kurslarına başladım. 1,5 ay tatilimi yapıp oraya dinlenmiş ve fit bir şekilde gitmek istiyorum..."

"TEKMEYE KAFA SOKTUM"

"Beşiktaş'ta son 4 maçta çok iyi oynadım. Bunun nedeni kafam rahattı. Çünkü Getafe'ye imza atmıştım ama transfer oldum diye kaçak dövüşmedim tekmeye kafa soktum. Bu zaten gösterdiğim performanstan belli olmuyor mu? Keşke biz gençlere alt yapıdan gelenlere daha çok değer verilse. Ama bu tüm yurt genelinde var bu sadece Beşiktaş'ta değil."

MARATON.COM.TR ÖZEL

Brestgerfich

Fatih Terimi anlamanın imkanı yok... Kurduğu takım, aldığı oyuncular çok kafa karıştırıcı. Ne yapmaya çalışıyor..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ist.hatirasi/3-4

fb gs işbirliği

anlamadıgım bir konu daha var bu fenerliler neden sevmior fatihi 7 tane fb li var kadroda!
YÖNETİM İSTİFA !!!

Non Mollare Mai

Boşa konuşmaya gerek yok.
Kimi almış Terim'de fener gs iş birliği oluyor ? Anticilik oynamayı bırakın.
Hangi adamı haksız aldı Terim ? Göster bana ?
edit

keskinli

yildirayin gözyaslarinda bogulursun insaallah "aslan fatih"
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

Insallah Ahmet abi
ne AH´lar aldin imparator efendi, nerenin imparatoruysa artik...

Aglama Yildiray arkanda okadar cok kisi varki...

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

Tek kızdığım nokta bu adamcık bu kadar yanlışlar içindeyken bile hiç bi gazeteci, köşe yazarı, yorumcu vs.. çıkıpta hesap sormuyor...

Basın toplantılarında işine gelmeyen sorular soran gazetecileri öyle bir tersliyor ki kimse ses çıkaramıyor, mahalle kabadayısı gibi...

keskinli

iyice arastirirsan arkasinda agir bi agar cikar bu adamin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Yazık ya Yıldıray a bu adamın kalitesini herkez biliyor ama imparator dedikleri Fatih Terim bilmiyor

O ayhanlarla ilgileniyor çünkü.
Since 1903

eRe

yıldırayı ısteksız dıye cıkarmadı mı kadrodan
ısteksız adam mı aglar ha?
soyleyın bana...
terım kım bılır aklından neler gecırıyorda
hangı adamına ayıp olmasın dıye cıkardı bunları
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

onaT

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 30, 2008, 14:16:07
Yazık ya Yıldıray a bu adamın kalitesini herkez biliyor ama imparator dedikleri Fatih Terim bilmiyor

O ayhanlarla ilgileniyor çünkü.
Alıntı yapılan: alper_1903 - Mayıs 29, 2008, 16:59:36
Insallah Ahmet abi
ne AH´lar aldin imparator efendi, nerenin imparatoruysa artik...

Aglama Yildiray arkanda okadar cok kisi varki...

Alıntı yapılan: keskinli - Mayıs 29, 2008, 16:46:26
yildirayin gözyaslarinda bogulursun insaallah "aslan fatih"
Alıntı yapılan: ist.hatirasi/3-4 - Mayıs 29, 2008, 16:31:18
fb gs işbirliği

anlamadıgım bir konu daha var bu fenerliler neden sevmior fatihi 7 tane fb li var kadroda!

nedir bu yıldıray sempatisi? yunanlılar kahrolsun terim dese vay! helal koçlarım diyeceksiniz.

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 30, 2008, 14:48:49
soyleyın bana...
Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 30, 2008, 14:48:49
soyleyın bana...

gayette ağlar. tüm sene hıyar gibi gezip sınıfta kalan arkadaşlarım oldu. onlarda iş işten geçince ağladı.

rebel_1903

yıldıray da halil de ibrahim de Beşiktaşlı..çok üzüldüm..olmalarını isterdim
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

onaT

Alıntı yapılan: rebel_1903 - Mayıs 30, 2008, 20:59:22

metin tekinde beşiktaşlı. o mudur olay!?

rebel_1903

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 30, 2008, 21:00:13
Alıntı yapılan: rebel_1903 - Mayıs 30, 2008, 20:59:22

metin tekinde beşiktaşlı. o mudur olay!?
hepsi Beşiktaşlı ve aynı zamanda kaliteli topçular şu an milli takımda onlar olmalıydı bana göre ayrıca bu benim düşüncem Beşiktaşlıysa ve bir de iyi futbolcuysa ben böyle bi olayda üzülürüm ve milli takımda olmalarını isterim..senin gibi düşünmek zorunda değilim öyle değil mi???benim için olay budur..
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

Cem Goren

bi insan neden yıldıray gibi bi oyuncuy kadrodan çıkarır anlamıyorum
toraman doğru söylemiş terim yalakaları kadroda
altın kapılarımız kan oldu tayfun