Ana Menü

Türkiye - Finlandiya (Hazırlık Maçı)

Başlatan carlito1903, Mayıs 29, 2008, 01:46:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

21.30 da başlayacak maç ve TRT den yayınlanacak...

Bu maçta esas 11i görelim artık...

carlito1903

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE

Rüştü, Hamit, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Colin Kazım, Aurelio, Emre, Arda, Nihat, Tuncay

FİNLANDİYA

Enckelman, Nyman, Pasoja, Sauso, Lampi, Kolkka, Vayrynen, Tainio, Sparv, Hamalainen, Forssell, Johansson

Brestgerfich

Finlandiya kazanır ya da berabere biter... Bizim takımdan hiç umutlu değilim. İnşallah yanılırım ama biz bu yıl averaj takımı oluruz.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

Non Mollare Mai

Bu maçı kazanacağız da umarım kazanırken iyi oynarız. Son prova artık, dikkatli olunmalı.
edit

saldır beşiktaş

bu maçta gözleriniz defansın üstünde olsun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

Finlandiya Son 3 Hazırlık Maçında 3 Mağlubiyet Almış...Milli Takımımız İse Son 5 Maçında Sadece 1 Galibiyet Alabilmiş...

Euro 2008'e Son Hazırlık Maçımız...Uruguay Maçındaki Defans Hatalarını Umarım Bu Maçtada Yaşamayız... Önemli Olan Galibiyet Değil...Göze Hoş Gelen Futbol ve Hataları Görmek...

Başarılar TÜRKİYE'm..
19o3

alper_1903

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Mayıs 29, 2008, 18:08:23
bu maçta gözleriniz defansın üstünde olsun

gözlerim kör olsada bizim defansi görmesem  :D

cok dogru ama yine ne varsa servette var
Gökhan Zan´da insallah böyle maclarda yapar hata´ki EURO 2008de basimizi yakmaz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

BerkAy1903

İşte Milli Takımımız'ın 11'i...
29.05.2008 21:03

(CANLI) EURO 2008'e kısa bir süre kala, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren A Milli Futbol Takımımız son hazırlık maçında Finlandiya karşısına çıkıyor. İsviçre ve Avusturya'da düzenlencek Avrupa Şampiyonası öncesinde eksiklerini görmek için Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Ay-yıldızlı ekibimiz, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Almanya'nın Duisburg şehrindeki MSV Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Christian Fischer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Christian Bandurski. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ İLE BU MAÇI DAKİKA DAKİKA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN....

BİTMEDİ! EURO 2008 KAPSAMINCA OYNANACAK 31 MAÇIN TAMAMI YİNE SPORX'TE OLACAK. HEM DE AN BE AN, SPORX'İN KLASİKLEŞEN CANLI ANLATIM SERVİSİYLE, EN GENİŞ İÇERİĞİ İLE! SÜRPRİZLERİMİZE HAZIR OLUN...

İşte ilk 11'imiz...

TÜRKİYE
Volkan
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Hamit
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Tuncay
Nihat
Mevlüt

19o3

onaT

portekiz maçının 11 denilebilir. mevlütü şöyle bir adam gibi izleyelim. hep gol özetlerinden öğrendik adamı.

alper_1903

Mevlüt ilk yarida fena degil...
sutlari iyi cabuklugu cok iyi

ama daha ayaklari titriyor ve bunuda artik üstünden atmali
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

onaT

Alıntı yapılan: alper_1903 - Mayıs 29, 2008, 22:27:12
Mevlüt ilk yarida fena degil...
sutlari iyi cabuklugu cok iyi

ama daha ayaklari titriyor ve bunuda artik üstünden atmali

şutları kötü. çabukluğu çok iyi.

carsi52

Maçı izLeyemiyorum KurtLar Vadisinden doLayı.
Maç nasıL geçiyor ?
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Ders çalışmamdan dolayı maçı dikkatle izleyemedim.
İzlediğim dakikalarda beğendim takımı.
Mevlüt'ü özellikle çok beğendim. Çok gayret gösterdi, çok iyi mücadele etti.

Savun Avrupa, Türkiye Geliyor ! ;)
edit

Guti ORÇ.

Mevlüt çok iyi oynadı izlediğim bölümlerde çok iyi topçu olacak ilerde...