Ana Menü

Cumartesi Günü Barbaros Parkına

Başlatan YakalarSAM, Mayıs 28, 2008, 20:09:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gözzde_bjk

Dinlenmeye çekilen insanlar Çarşı'nın kurucuları olduğundan fes ettik demeleri normal.Sonuçta Çarşı'yı bedene indirgeyemeyiz desekte yıllardır ön planda olanlar onlar olduğundan böyle bir açıklama yapmayı kendilerine hak olarak görebilirler.
Zaman herşeyi çözecektir zira Barbaros'ta milyonlarda toplansaydı hiçbir şey değişmeyecekti.

Su akar yolunu bulur diye boşuna dememişler.Herşey olurunu bulur.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

YakalarSAM

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 01, 2008, 17:11:36
fazla bi rağbet olmamış bence olmasınada bu saaten lüzum yok dinlenmeye çekilen insanlar neden feshettik der anlamıyorum

dinlenmek için fes  etmedıler  uyudurma bunlar  saçmalamayın..
neden fes edildiğini  tekrardan mı  konuşak

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: YakalarSAM - Haziran 01, 2008, 18:00:56

dinlenmek için fes  etmedıler  uyudurma bunlar  saçmalamayın..
neden fes edildiğini  tekrardan mı  konuşak

Ya gerçekten sen yazılanları istediğin gibi anlıyorsun.Ben oraya YORULMUŞLAR,DİNLENMEK İÇİN FES ETTİLER mi yazdım?Olur mu hiç böyle saçma şey?Tatile mi çıkıyorlar da daha kendinize iyi bakın diyip çekip gidiyorlar.

Çarşı'nın kendini fes etme nedeni ortadadır.Kimse dinlenmek için fes ettiler dememiştir.Bunlar ancak senin uydurmaların olabilir!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

akbaba71

Gözde senin yazın için dememiş sanırsam.
cem-_gören in yazısına cevap vermiş.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

gözzde_bjk

Tartışma benimle dünden beri devam ettiği için ve söylenenler benim yorumuma cevap nitelikte olduğundan yazdım Bahadır :)
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ismailcem

forzada istifa topicci actım ki nedenide carsıdan sonra sırada sende baskan sende kendini fesh et dedim iki dakika sonra topic silindi yine bir hafta nopost aldım inadına demirören yazdım onuda sildiler laf söyledim diye o yüzden en büyük baskan ve sponsor yıldıran demirören

Cem Goren

benim arkadaşımda gitti dediğiniz gibi sadece forza konuşulmuş çarşıyla ilgili bi gelişmeden bahsedilmemiş anlamıyorum bu saaten sonra açıklama yapılsa ne olacak tüm türkiyeye malzeme olduk haberlerde nette makalelerde köşe yazılarında heryerde çarşıyı tartışıyorlar
altın kapılarımız kan oldu tayfun