Ana Menü

Prison Break !

Başlatan gürol, Mayıs 24, 2008, 23:11:56

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

İlk sezonunu beğenirsen gerisini izlemek istersin :D
Güzel olup olmadığıda nalaşılır sen lostun güzel olduğunu son bölümdemi kavradın ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

İlk sezon bitmişti en azından ;D

O kadar ileri görüşlü diilim canım ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Bende ilk sezonunu izledim ondan sonra güzel dizi dedim sorun nerde :D

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

anaaaa :o

sezon yazıyorum ama bölüm diye okuyorum :-\

Değiştirdinmi büşra :-\
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 30, 2010, 19:24:14
scofieldin arkasındaki kim

basketçi çaylakmı ???

Kimden bahsediyorsun tam olarak arkasında derken anlamadım abi :)
Since 1903

NoPasaran

Sezon 4 fotoğraf koymuşlar ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

hayır değiştirmedim volkan abi moderasyondan bak istersen ;D

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

Nası bir kadındır bu ya

Karizmatik
Ve Korkutucu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Resim gözükmüyor ama tahmin edebiliyorum abi :D
Since 1903

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Liseli o kız resmi bile var bende  :lol
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Vay be biraz önce son dakikalarını izledim bu muhteşem dizinin. Losttan sonra acaba başak bir daha beğenimi toplarmı derken Prison neredeyse hiç aratmadı belkide daha fazlasını verdi.

Bu konuyu açarken hangi resimi koyayım diye o kadar çok düşündüm ki. Her resimde birisi eksik kalıyordu. Scofield, Burrows, Kellerman , Sucre, Tbag,Abruzzi, Mahone , Genaral, Sara, Morgan Gretchen , Bellick vs vs  vs

Artık baktım çıkarmıyorum işin içinden en iyisi o iki güzel ikiliyi koyayım dedim. M.Scofield ve Sara Tancredi..

İzlemeyenlerin çok şey kaçırdığı bir dizi kesinlikle. Scofieldin dahiyane zekası, Saranın masum güzelliği, Sucrenin arkadaşlığı, Mahone'un çelişkili hayatı..

Bir kardeşin Abisini kurtarmak için verdiği olağanüstü, insanüstü bir kaçış öyküsü..

Tam 80 bölüm boyunca soluksuz izlediğim dizinin sonunda SCOFİELD'in ölmesi tam bir şok etkisi yarattı bence açıkcası..

Sarann çocuğu ile beraber yalnız kalmasına o kadar üzüldümki biterken gözyaşlarıma hakim olamadım yalan konuşmayım.

Çokmu kaptırdım bilmiyorum ama günde 5-6 bölüm üst üste izlediğim bir diziydi bazen.

Scofield yerine başkası ölseydi herşey daha mı güzel olurdu bilmiyorum. Ama üzüldüm yani o kadar mücadeleden sonra..

Scofield bir mühendis, meslektaşım böylesine zekası açıkcası bizide kıskandırmadı değil dizi için..

Dizi biteli zaten 4 sene olmuş acaba bu insanlar ne yapıyor çok merak ediyorum hep böyle oluyor bende. Lost bitince demiştim ne oldu bu karakterlere sanki diziden sonra o hayatları devam edercesine.

Öyle yada böyle seyrettiğim ve bana iz bırakan ender bir kaç tv yapımlarından birisini seyrettim..

Keşke bir teşekkür imkanım olsa diyorum ama bu imkansız, gerçi bu diziden sonra İMKANSIZ kelimesi ne kadar doğru bunuda sorgulamak gerekir..

http://pasaa.wordpress.com/2010/09/27/prisonun-ardindan/
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Scofield'i geçen gün sinemaya gittiğimde Resident Evil filminde gördüm güzel rol oynamıştı :)

Abi bu arada sonunu söylemeseydin ya gerçi öğrenenler olmuştur zaten :D

T-bag'i de bir film de gördüm ama adını unuttum :)
Since 1903

NoPasaran

Bu dizilerdede biraz saçmalıklar var :)

Losttada yaşadım, Prisondada..

Çok uzun sürelerde çekiliyor malesef..

4 SEZON DİZİ EN AZ 3-4 senede çekince bir takım sıkıntılar oluyor...

Prisonda söyleyeyim..Saçmalıklar bence :)

1- Olaylar yaklaşık 4-5 aylık sürede gerçekleşiyor.Ancak bu sürede oyuncuların şeklinde (bence) ciddi değişimler oluyor. Özellikle scofield ilk bölümlerde tam çocuk gibiyken son bölümlerde iyice yaşlanmış oluyor...Aynı şekilde Sara. Büyüleyici güzelliğini son bölümlerde yaşlanmış görüyoruz. Morgan Gretchen ilk bölümlerde zayıfken son hapishanede oldukça kilolu :D

2- Çok uzun senelr olunca insanlar farklı hayatları oluyor tabi. Örneğin doktor Sara Tancredi Hamile kalıyor ::) 3.sezonda Morgan Gretchen tarafından başı kesiliyor ve bu kesilme olayını Burrowsun oğlu görüyor . Ama 4.sezonda birden karşımıza Sara çıkıyor..

3- Sara ölünce DİZİYE yeni kadın karakter sokmak isteyen yapımcılar şu an ismini unuttum LİNCOLN Burrowsa sevgili yaptılar ama Sara gelince birden yok oldu kadın ::)

4- Ve LJ. Yani Scofieldin yeğeni ve burrowsun oğlu. 4.sezonda hiç yoktu. Aniden diziden çıkarılması şaka gibi ::)

5- Lincoln ve Scofileldin annesinin dizinin son bölümünde ortaya çıkması pek bir saçmaydı :) Ve tabi Scofield ve Burrowsun kardeş olmaması..

Diziden sonra okuduklarıma bakınca senaryonun ister istemez değiştiği yazılıyor oyuncular yüzünden.

Bu yüzden dizileri ya çok uzatmayacaksın yada 1 senede geceyi gündüz edip çekip bitireceksin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Abi o kadar olay yaşamışlar sende yaşasan sende öyle olursun :D

Bu arada bütün diziyi anlatmışsın izlemek isteyenler olursa bu yazıyı görmesinler  ;D
Since 1903