Ana Menü

Yunanistan aday kadrosu

Başlatan carlito1903, Mayıs 24, 2008, 09:40:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Euro 2008 için teknik adamların son kadro seçimleri için son güne yaklaşılırken bazı önemli oyuncularının takımlarına verdikleri sözler sebebiyle 17 kişilik genç bir kadro açıklayan Rehhagel, 18 yaşındaki yetenekli oyuncuya da forma şansı verdi.

Geçen sezon Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda finale yükselen Yunanistan Takımı'ndaki performansıyla kendini gösteren Ninis, mutluluğunu "Benim için bir rüya gerçekleşti ve bu benim için daha fazla çalışıp kendimi geliştirmem için ekstra bir motivasyon kaynağı oldu. Çok mutluyum" sözleriyle dile getirdi.

Son Avrupa Şampiyonu Pampeloponnisiako Stadı'nda oynanacak mücadeleye Cumartesi günü Aris ile Yunan Kupası final karşılaşmasında takımlarındaki yerlerini alacak olan Olympiakos'lu dörtlü Antonios Nikopolidis, Vassilios Torosidis, Paraskevas Antzas and Christos Patsatzoglou'dan yoksun çıkacak.

Diğer adaylar Georgios Samaras (Celtic FC), Angelos Basinas (RCD Mallorca), Georgios Seitaridis (Atletico Madrid), Theofanis Gekas (Bayer 04 Leverkusen), Angelos Charisteas (1. FC Nürnberg), Ioannis Amanatidis ve Sotirios Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt) da takımlarıyla meşgul oldukları için kadroda yer almadılar.

İşte Yunanistan'ın kadrosu

Kaleciler: Konstantinos Chalkias (Aris), Alexandros Tzorvas (OFI Crete FC)

Defans : Nikolaos Spyropoulos (Panathinaikos FC), Loukas Vintra (Panathinaikos FC), Traianos Dellas (AEK Athens FC), Ioannis Goumas (Panathinaikos FC), Christos Melissis (PAOK FC), Socratis Papastathopoulos (AEK Athens FC)

Orta Saha: Georgios Karagounis (Panathinaikos FC), Stylianos Giannakopoulos (Bolton Wanderers FC), Alexandros Tziolis (Panathinaikos FC), Konstantinos Katsouranis (SL Benfica), Sotiris Ninis (Panathinaikos FC), Grigorios Makos (Panionios GSS)

Forvet: Dimitrios Salpingidis (Panathinaikos FC), Nikolaos Lyberopoulos (AEK Athens FC), Lazaros Christodoulopoulos (PAOK FC)

ilhan mansız_melis

Konstantinos Chalkias
Traianos Dellas
Ioannis Goumas
Christos Melissis
Nikolaos Spyropoulos
Georgios Karagounis
Konstantinos Katsouranis
Stylianos Giannakopoulos
Grigorios Makos
Nikolaos Lyberopoulos
Dimitrios Salpingidis

bence o. saha hariç çok yetersizler

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Büyük ihtimaL gruptan çıkıcakLar ama inşaaLLah çıkamazLar.
Bölünür senin için uykular!

onaT

berbat bir kadro, berbat bir oyun tarzı.

umarım 0 çekerler

Non Mollare Mai

Çağırılmayan oyuncular belkide Yunanistan'ın en önemli oyuncuları.
Takımlarıyla meşgul olmalarıda ne demek çok saçma.
Yunanistan gruptan çıkar diyordum da vazgeçtim, 0 çekerler.
edit

RCA

gekas seitaridis ... bunlar yokmu bide nürnbergde oynayan vardı isminin unuttum
çok eksik var yunanistanda..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Non Mollare Mai

Georgios Samaras (Celtic FC)
Angelos Basinas (RCD Mallorca)
Georgios Seitaridis (Atletico Madrid)
Theofanis Gekas (Bayer 04 Leverkusen)
Angelos Charisteas (1. FC Nürnberg)
Ioannis Amanatidis
Sotirios Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt)

Adam ilk 11'i almamış kadroya.
edit

onaT

Non Mollare Mai

Bu gerçek kadroları değilmiş. Yeni açıklandı kadroları.

İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde son şampiyon unvanıyla mücadele edecek olan Yunanistan'da Euro 2008 kadrosu belli oldu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'ne (UEFA) gönderilen 23 kişilik kadro listesinde Yunanistan'ın 2004'te zafere ulaştığı kadrodan 10 ismin bulunması dikkat çekti.

Alman teknik adamın daha önce açıkladığı 24 kişikik kadrodaki tek değişiklik ise kadrodan çıkartılan AEK Atina'nın savunma oyuncusu Sokratis Papastahopoulos oldu. Kadroda, 2004 zaferinin önemli isimlerinden kaleci Antonis Nikopolidis, savunma oyuncusu Giourkas Seitaridis ve Portekiz'e final maçında attığı golle Yunanistan'a kupayı getiren forvet oyuncusu Angelos Charisteas da yerini aldı.

Yunanistan Euro 2008'deki ilk maçını 10 Haziran'da İsveç'le, ikinci maçını 14 Haziran'da Rusya'yla son maçını ise 18 Haziran'da İspanya'yla oynayacak.

Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan'ın Euro 2008'e götüreceği kadroda yer alan futbolcular, şampiyonada giyecekleri forma numaraları ve oynadıkları kulüp takımları ise şöyle:
Kaleciler: 1 Antonis Nikopolidis (Olympiakos Piraeus), 12 Konstantinos Chalkias (Aris Saloniki), 13 Alexandros Tzorvas (OFI Crete)

Savunma: 2 Giourkas Seitaridis (Atletico Madrid), 3 Christos Patsatzoglou (Olympiakos Piraeus), 4 Nikos Spyropoulos (Panathinaikos Athens), 5 Traianos Dellas (AEK Athens), 11 Loukas Vyntra (Panathinaikos Athens), 15 Vassilios Torosidis (Olympiakos Piraeus), 16 Sotirios Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt), 18 Ioannis Goumas (Panathinaikos Athens), 19 Paraskevas Antzas (Olympiakos Piraeus)

Orta Saha: 6 Angelos Basinas (RCD Mallorca), 8 Stylianos Giannakopoulos (Bolton Wanderers), 10 Georgios Karagounis (Panathinaikos Athens), 20 Ioannis Amanatidis (Eintracht Frankfurt), 21 Konstantinos Katsouranis (Benfica Lisbon), 22 Alexandros Tziolis (Panathinaikos Athens),

Forvet: 7 Georgios Samaras (Celtic Glasgow), 9 Angelos Charisteas (Nuremberg), 14 Dimitris Salpingidis (Panathinaikos Athens), 17 Theofanis Gekas (Bayer Leverkusen), 23 Nikolaos Liberopoulos (AEK Athens)
edit

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT