Ana Menü

53 Fahri Tatan

Başlatan bobo13, Ocak 01, 2007, 14:03:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bobo13

ARKADASLAR FAHRİ İCİN YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM

CHEm !

bu adam ne işe yarar ?
Allah kitap Beşiktaş

Batuhan

oynadığını görmedim ama güvenmiyorum...
Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

boş boş oturuyo para kazanıyo tiganada oynatmıyo.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

sanki adam beni oynatma tigana mı diyo..ne yapsın oynatılmıyosa..şu ölmüş klebersondan daha fazla iş yapmazmıydı yani..koskoca ilk yarıda..

Timurlenk

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 03, 2007, 00:36:44
sanki adam beni oynatma tigana mı diyo..ne yapsın oynatılmıyosa..şu ölmüş klebersondan daha fazla iş yapmazmıydı yani..koskoca ilk yarıda..
klebersondan bin kat daha iyi iş yapardı şu takımda yeteri kadar şans bulamadı malesef bir oynasa görün o zaman nasıl futbolcu olduğunu

Batuhan

kleberson bi fayda yapmadı bi cska maçındamıydı neydi bi maçta inönüde gol attıydı g.güleçle beraber bide fenere attıydı maçı kazandıydık...fahriyi oynarken görmedim ama güvendiğimi söyleyemem oynasın görelim...
Koca hestiy aya bedenem ?

levent1903

Fahri bize gelmeden önce Rize de idi ve Milli takima cagrilmisti
yanlis hatirlamiyorsam.
Bize pek Forma sansi bulamadi ve göremedik birsey ama bence en azindan savasan biri, ve bazi diger futbolculardan daha iyi oynardi görüsündeyim........
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

black-eagle

adam aladı fahriyi hiç oynatmadı denebilir oynattığı zamanda sağ kanatda oynattı yazık valla bizden bole çok oyuncu geldi geçti hiç birinin değerini anlamadık
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

jogabonito

abi sizi anlıyamıyorum nasıl fahri hakkında olumsuz şeyley yazabilirsininz abi adam bir kere klebersonda iyiiiiiiiiiiii ve o adamı orta sahada çok iyi top tutar bence  banko ilk 11

Unforgiven

Sanırım yukarda yorum yapan arkdslar bremen maçindan önce yaptılar o zaman haklılardı şimdi haksızlardı beşiktaşin en iyi futbolcusyudu maçta, birde şunu anlamadım oynamayn bir adam hakkında nasıl iyi yada kötü yorum yapılır hiç anlamdım bu görmedğin filme süper demeye benzer ?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

Benide şaşırttı dün oLdukça iyiydi. Ama mağLubiyet performansının önüne qeçti. Liqtede böyLe oynasa formayı kapar ama sonuçta bi hazırLık maçıydı..
edit

canmert

klebersona 10087976546546513212316+7 basmazsa nikimi değiştirecem

carsiköln

Alıntı yapılan: canmert - Ocak 14, 2007, 18:36:47
klebersona 10087976546546513212316+7 basmazsa nikimi değiştirecem

hahahahahaha saglamsin kardes, aynen
Inadina Beşiktaş

alper_1903

Tigana kesek fahriye sans verseydi de simdi görürdük yararli adammi degilmi diye

Kleberson zaten geldiginden 5 mac sonra fiyasko olmaya basladi
nasi göremiyolar bunu hayret

yazik oldu
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...