Ana Menü

Bucks Ersan'ı geri istiyor

Başlatan Non Mollare Mai, Mayıs 23, 2008, 13:06:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Bucks, Ersan'ı geri istiyor!

İspanya 1. Basketbol Ligi (ACB) takımlarından AXA FC Barcelona'da oynayan Türk basketbolcu Ersan İlyasova'nın gelecek sezon için eski kulübü Milwaukee Bucks'a geri dönmesinin gündemde olduğu iddia edildi.

İspanyol spor gazetelerinde yer alan haberde, NBA kulübü Bucks'ın tekrardan Ersan'ı almaya çalıştığı belirtildi.

Bu arada, ACB'de şampiyonu belirleyecek play-off yarı final mücadelesinde deplasmanda DKV Joventut'u 90-93 yenen AXA FC Barcelona, büyük bir avantaj elde etti. Sahaya ilk 5'te çıkan ve 35 dakika forma giyen Ersan, 16 sayı, 14 ribaunt ve 1 asist ile oynarken, İspanyol basınından en yüksek puanı aldı. Barcelona'daki ilk sezonuna kötü bir başlangıç yapan genç Türk basketbolcu, son dönemlerde takımının en önemli isimlerinden biri haline geldi.
edit

Alves

Ersan zaten Ülkerde de oynarken geleceğinin parlayacağı belliydi

İnşallah transferi gerçekleşir
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

carlito1903

Çok beğendiğim bi basketbolcu Ersan ilerde çok büyük bi yıldız olacak inşallah ama ben NBA'e geri dönmesi için erken olduğunu düşünüyorum bi sene daha devam etmeli Barcelona'da...

Brestgerfich

Ben de aksine bir türlü sevemedim
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

akbaba71

Avrupada kendini ispat etmedikce orada kolay kolay süre bulamaz.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş