Ana Menü

R.Madrid C.Ronaldo İle anlaştı?

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 21, 2008, 13:43:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid başkanı Ramon Calderon'un rüyası gerçeğe mi dönüşüyor? İspanya'nın en tirajlı gazetesi Marca'nın, Madrid ekibine yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Cristiano Ronaldo, R.Madrid'in kendisine yapılan teklifi kabul etti.

Aylardır gündemi meşgul eden bu dedikodunun gerçekleşebilmesi için Manchester United'ın bu transfere onay vermesi gerekiyor. Ancak Sir Alex Ferguson daha önce Cristiano Ronaldo'yu satmayı düşünmediklerini ve kulübün paraya ihtiyacı olmadığını söylemişti.

Dün gece geç saatlerde yapılan görüşmeler sonrasında Portekizli yıldızın Real Madrid'e gitmek istediği bildirilirken, Manchester United'ın, Ronaldo'nun İngiliz ekibinden ayrılmayı istemesi durumunda zor durumda kalacağı ve satışına yeşil ışık yakabileceği belirtildi.

21.05.2008   

Kaynak : Sporx.com dış haberler
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

keskinli

6 seneligine 148 milyon dolar sözkonusu imis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Anarchy*

Yok artık bu transferde gerçekLeşirse tüm dünya korksun ReaL'den.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Alırlarsa şaşırmam ama ben yine de ayrılacağını sanmıyorum Ronaldo'nun ManU'dan...

cArsi_faruk

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 22, 2008, 01:33:58
Alırlarsa şaşırmam ama ben yine de ayrılacağını sanmıyorum Ronaldo'nun ManU'dan...

aynen bu aksam yasadiklarindan sonra ayrilmaz bencede ronaldo mutlulukdan agladi
ama az daha kacirdigi penaltidan kupa gidiyordu
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

ilhan mansız_melis

ben onun yerinde olsam kesinlikle Real'e gitmem Manu'da kalırım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.