Ana Menü

Maradona'dan Pele'ye ağır sözler

Başlatan carlito1903, Mayıs 21, 2008, 09:57:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Futbol tarihinin efsane isimlerinden Arjantinli Diego Maradona, diğer bir efsane Brezilyalı Pele için ağır konuştu.

Uyuşturucu sorunları yüzünden Pele tarafından eleştirilmesi konusunda "Benim hakkımda bu şekilde konuşması şereffsizce" diyen Maradona şunları söyledi: "Kendisinin de kirli çamaşırları var. Ve bunların birçoğunu ben de biliyorum. Onun için Pele daha fazla konuşmasa iyi olur." Pele'nin, uyuşturucu işine karıştığı için Maradona'ya verilen bütün ödüllerin geri alınması gerektiğini söylediği basına yansımıştı.

Ünlü Sırp yönetmen Emir Kusturica'nın belgesel filmi "Maradona" dün 61. Cannes Film Festivali'nde basına gösterildi. Kusturica yaptığı açıklamada "1986 Dünya Kupası'nda Maradona'nın golleriyle Arjantin, İngiltere'yi elediğinde, dünyada yerinden fırlayan milyonlarca insandan biri de bendim. Sonuç, Arjantin ve ülkem Sırbistan gibi Batı emperyalizminin kurbanları için zaferdi" dedi. Bugün ABD karşıtlığıyla bilinen Maradona o maçta eliyle attığı gol için "Tanrı'nın eli" demişti.

sercAn1903

yaa adam emekli olmuş. parasını kazanmış istediği gibi yer içer. :)
adam oynadığı zamanlarda çok iyi oyuncuydu bildiğim kadarıyla. yaşım tutmuyo göremedim ama dünyanın en iyi oyuncularındandı. :)

kolay gelsin Moradona. keyfine bakkk ;)
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

keskinli

2 futbol sihirbazi birbirine girmis :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

çocukken sorardık birbirimize ve büyüklere.. ''baba, pele mi daha iyi oyuncuydu maradona mı'' :) 

futbol diyince akla gelen 2 isim'in markaların birbirine bu tür sözler sölemesi hoş deil. yakışmıyor
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.