Ana Menü

Türkiye-Slovakya (Hazırlık Maçı)

Başlatan KeePSaKe, Mayıs 20, 2008, 20:55:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gürol

Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

keskinli

sahaya atlayanlara ne demeli
yuh ulan size!türkiyenin yüzkaralari
avrupadaki imajimizi tazelediniz ,bravo!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

güzel oynadın be Türkiyem! bu tarihte bu kadar diri ve canlı olmak kolay değil. takımda kondisyon var azim var yetenek var... aferrin fatih hoca güzel oynattın takımı! golde ayrı güzeldi zaten, adamlarda bizim filippo olmasa adları duyulmayacaktı zaten. bırakalım 10 dakka onlar oynasın dediler heralde 80de=).
bastır Türkiyem başarılı olda kapak olsun senin başarısızlığını isteyenlere!!!!! belki o zaman susarsınızda şu bayrağa saygı duyarsınız

KeePSaKe

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 21, 2008, 00:02:46
güzel oynadın be Türkiyem! bu tarihte bu kadar diri ve canlı olmak kolay değil. takımda kondisyon var azim var yetenek var... aferrin fatih hoca güzel oynattın takımı! golde ayrı güzeldi zaten, adamlarda bizim filippo olmasa adları duyulmayacaktı zaten. bırakalım 10 dakka onlar oynasın dediler heralde 80de=).
bastır Türkiyem başarılı olda kapak olsun senin başarısızlığını isteyenlere!!!!! belki o zaman susarsınızda şu bayrağa saygı duyarsınız

katılıyorum Türkiyeden çok şeyler bekliyorum bu sene. Haydi Türkiyem göster kendini !

:bayrak
Since 1903

Ibrahim51

Evet dostlukmaci olmasina ragmen güzel bir macdi...
Kötü olan tek sey sahaya taraftarlarin hoplamalari ve en az 10 kisi girdi sahaya
biz kahpe alemlerde ahkam kesenlerden degiliz
biz ne çakir gibi rajon nede polat gibi kafa keseriz
biz ancak sevdigimizi sonuna kadar severiz
cünkü biz BESIKTASLIYIZ !!!

keskinli

onat tüm macdanmi bahsediyorsun yoksa 2.yarinin bi bölümündenmi?
ben hic begenmedim maci
ilk yarida rakibin daha net pozisyonlari var dikkat ettiysen.2.yaridada daha iyi oynuyor gözükmemize ragmen begenmediginiz slovaklara bir sürü pozisyon verdik.
biraz daha iyi rakibe karsi fark yerdik
ayrica bayraga saygimiz sonsuz ama rakip futbolcu dövdüren terimede taraftara parmak gösteren emreyede saygi beklenemez herhalde.
ben bu konuda acik ve net terimin basarisiz olup gönderilmesini istiyorum
terimin basarisizligi ayni zamandada türkiyenin basarisizligi demektir ama ne yapalim yarayi kesip atarak bi süre aci cekeriz.
bu vatan hainligi ise ben vatan hainiyim!

RCA

size söylyürum eğer ki bu hatalarla oynarsak portekiz maçında tarihi fark yeriz belki gözünüze çok hata yok gibi gözükse de defans baslı basına bi problem arkadan ne toplar kaçtı c.ronaldo quresma affetmez bence ilk hazırlık maçı olmasını düşünerek ten biraz fazla sorgulamıyorum ama acilen düzelmesi lazım bende hiç beğenmedim kesinlikle..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

biz defans yüzünden kaybedicez heralde maçları...
Since 1903

ilhan mansız_melis

Holosko ve Sestak tan gol yemedik ya ohh
yalnız salak bi fenerli atladı sahaya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

Alıntı yapılan: keskinli - Mayıs 21, 2008, 17:42:24
onat tüm macdanmi bahsediyorsun yoksa 2.yarinin bi bölümündenmi?
ben hic begenmedim maci
ilk yarida rakibin daha net pozisyonlari var dikkat ettiysen.2.yaridada daha iyi oynuyor gözükmemize ragmen begenmediginiz slovaklara bir sürü pozisyon verdik.
biraz daha iyi rakibe karsi fark yerdik
ayrica bayraga saygimiz sonsuz ama rakip futbolcu dövdüren terimede taraftara parmak gösteren emreyede saygi beklenemez herhalde.
ben bu konuda acik ve net terimin basarisiz olup gönderilmesini istiyorum
terimin basarisizligi ayni zamandada türkiyenin basarisizligi demektir ama ne yapalim yarayi kesip atarak bi süre aci cekeriz.
bu vatan hainligi ise ben vatan hainiyim!
ahmet abim bence bu tarihte bu futbol gayet iyi, ayrıca pazar günü uruguayla yani arjatin ve brezilyadan sorna o kıtanın 3.süyle oynayacağız orada tam anlaşılır.
türk milli takımı terimden ibaret değildir, terimi sevmezsin, saygı duyarım ama göğsünde türk bayrağı olan birinin gavura yenilmesini hiç bir nedenden dolayı kabullenemem, istemem.
senin vatan haini olduğunada inanmak istemiyorum eminim sen de başarsını istersin bu takımın.
(terim zaten turnuva sonu gidiyor merak etme ;) )

keskinli

onat bi tarafta haklisin,tüm tepkime ragmen,
ne kadar kizsamda türkiyenin yenilmesi beni üzer tabiiki :)
ama olaya tarafsiz bakarsak isimizin cok zor oldugunu sende anlarsin
bekleyip görecegiz