Ana Menü

Gattuso Milan'da kaldı

Başlatan carlito1903, Mayıs 20, 2008, 00:23:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Adı sıkça Bayern Münih'le anılan ve 9 yıldır formasını giydiği AC Milan'da mutsuz olduğu iddia edilen İtalyan Milli futbolcu Gennaro Gattuso, kariyerini kırmızı siyahlı renkler altında bitirmek istediğini söyledi.

Milan'da aldığı yıllık ücretden dolayı huzursuz olduğu ve ay başından beri çıkan spekülasyonlarda Bayern Münih'le el sıkıştığı iddia edilen 30 yaşındaki futbolcu, Manchester United'ın da gündeminde bulunuyordu.

Tecrübeli ortasaha futbolcusu, menajeriyle birlikte Milan kulübü 2. Başkanı Adriano Galliani ve teknik direktör Carlo Ancelotti'yle yaptığı toplantının ardından, kulübün resmi internet sayfasına açıklamalarda bulundu.

Gattuso yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ayrılmıyorum çünkü kafamdaki tüm soru işaretleri yok oldu. Son birkaç günde yapılan görüşmeler yaptık ancak bunların hiçbirinin para konusu olmadığının altını çizmeliyim. Kariyerimi Milan'da bitirmek istiyorum. Kontratım 2011'e kadar devam ediyor ve o zamana kadar kesin olarak kalıyorum. 2011'den sonra ne gerekiyorsa onu yapacağım.

Burada olmaktan gurur duyuyorum çünkü etrafa baktığınız zaman kazanılmamış kupa göremiyorsunuz. Ayrıca Milan dünyadaki en soylu kulüp ve yine dünyadaki en önemli takımlardan biri."

Daha önce Rangers, Perugia ve Salernitana formalarını da giyen ortasaha futbolcusu, 1999 yılında 8 Milyon Pound karşılığında AC Milan renklerine bağlanmıştı.

Kırmızı siyahlı forma altında geçtiğimiz sezona kadar toplam 340 resmi maçta görev alan ve 7 gol atan Gattuso, 1 Serie A, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupası, 1 İtalya Kupası, 1 İtalya Süper Kupası ve 1 defa da Dünya Kulüpler şampiyonluğu yaşamıştı.

2000 Yaz Olimpiyatları, 2002 ile 2006 Dünya Kupası ve Euro 2004'te de mücadele ettiği İtalya Milli takım formasını 57 defa terletip 1 gol atan Gattuso'ya, Bayern Münih kulübünün yıllık 6 Milyon Euro ücret teklif ettiği söyleniyordu.

salvador

Ve Dünyanın En Çok Kart Gören Oyuncusu
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carsi52

Hırçın Gattuso.
MiLan'da kaLması en iyisi.
Bölünür senin için uykular!