Ana Menü

Euro 2008 İspanya Kadrosu

Başlatan carlito1903, Mayıs 17, 2008, 23:00:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur*

Palop çok kötü bence... yaşlandı artık.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

akbaba71

Eskisi kadar iyi değil ama yinede Şampiyonadaki pek cok takımın kalesinde oynayabilecek kapasitede.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Reina'yı ben sevmiyorum ya.
En doğrusu CasiLLas !
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Palop çok tecrübeli bi kaleci ama ondan 10 yaş küçük olan Casillas daha tecrübeli :)

KeePSaKe

Krkic şaşırdı!
Barcelona'nın 17 yaşındaki İspanyol oyuncusu Bojan Krkic gemileri yaktı! Genç yetenek yaptığı açıklamada İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne gitmemeyi düşündüğünü belirtti. Henüz büyük bir turnuvada oynayacak kadar kendini hazır hissetmediğini ve üzerinde baskılar olduğunu vurgulayan yıldız ismin Fernando Torres, David Villa, Dani Guiza gibi isimlerle birlikte İspanya kafilesinde yer alacağı tahmin ediliyordu. Bojan Krkic'in Cuma günü açıklanması gereken İspanya Milli Takımı kadrosunda yer almayacağı ve Aragones ile bu konuda görüşüp hocasından affını istediği belirtiliyor.

15.05.2008   

Kaynak : Sporx.com dış haberler
Since 1903

onaT

kalecilerden nasıl sçeim yapack onu anlamadım=)

forvet turnuvanın en iyisi bence.

orta ve savunmadada sorun yok.

tek sorun raul ve aragones.

ilhan mansız_melis

İker Casillas
Puyol
Sergio Ramos
Capdevilla
Fernando Navarro
Cesc Fabregas
Xabi Alonso
Xavi
Güiza
Villa 
Torres
benim ilk 11'im 
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

cidden inanılmaz bi takım kalecileri geçiyorum üçüde birbirinden kaliteli dünyanın en iyi kalecileri ispanyollarda varmı meğerse..

defans hattı çok iyi sergio ramos hayranıyım zaten

orta saha klasik ispanyol topu oynayanlar

forvette raul çok büyük bi kayıp kesinlikle ama torresle villa var belki aratmaz..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carlito1903

Orta sahanın maestrosu Fabregas takımdaki en önemli numarayı sırtına geçirdi.

10 numaralı forma genelde en iyi ya da en yaratıcı oyunculara verilir ve Arsenalli futbolcu da ülkesinin EURO2008'deki mücadelesi boyunca takımı adına en iyi oyununu sergilemek istiyor.

İspanya milli takımındaki çoğu oyuncu elemelerdeki numaralarıyla oynayacak fakat Fabregas ve Villa farklı numaralar giyecek. Orta sahanın yıldızı olan oyuncu 2006 Dünya Kupası'nda giydiği 18 numaralı formayı artık giymeyecek. Katalan oyuncu 2 sene önce milli takımda ilk oynadığında 8 numaralı formayi giymişti fakat şimdi bu numarayı Xavi giyiyor. Arsenal'daki forması olan 4 numarayı giymek isteyen Fabregas'ın yerine bu formayı Marchena sırtına geçirecek.

Fabregas'ın formasındaki diğer bir değişiklikse formada yazılacak olan isim. Barcelonalı orta saha oyuncusunun sırtında artık 'Cesc' yerine 'Fabregas' yazacak. Bu arada Valencialı golcü David Villa, Raul'a ait olan 7 numaralı formayı giyecek. Real Madridli golcü Raul Aragones tarafından milli takıma çağrılmamıştı.

İşte İspanya'nın forma numaraları

1 Casillas

2 Albiol

3 Navarro

4 Marchena

5 Puyol

6 Iniesta

7 Villa

8 Xavi

9 Torres

10 Cesc

11 Capdevila

12 Cazorla

13 Palop

14 Xabi Alonso

15 Sergio Ramos

16 Sergio García

17 Guiza

18 Arbeloa

19 Senna

20 Juanito

21 Silva

22 De la Red

23 Reina

gürol

harika kadroları var senelerdir ama hiç bi başarı göremiyoruz ispanyadan gene öyle olur.gaspet bi takım bu.
aynı beşiktaş gibi.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/