Ana Menü

Carvalho: Chelsea Dağılabilir

Başlatan carlito1903, Mayıs 17, 2008, 08:53:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Avam Grant'ın şüphe uyandırmayan yönetimiyle eşsiz bir başarı yakalamasına rağmen takımı kuran kişinin Jose Mourinho olduğu gerçek.

"Özel Kişi"nin farklı milletlerden bir araya getirdiği ve motive ettiği, her maça özel olarak hazırlattığı ve yenilmez bir oyuncular topluluğu oluşturduğu ortaya çıkan bir başka sonuç. 

Jose ile Porto'da çalışmış bir futbolcu olan Carvalho'nun Real Madrid'in ilgisine sıcak bakıp Stamford Bridge'den ilk veda edecek futbolcu olabileceği belirtildi.

Avrupanın her büyük kulübüyle flört eden Didier Drogba ve –eğer spekülasyonlara inanırsak- Frank Lampard ile ilgilenen Juventus, ve imkansız olmayan bir Barcelona transferi takımdaki muhtemel kopmalara örnekler.

Carvalho: "Takımda her şeye alışık olmalıyız çünkü biri gider, biri kalır, biri gelir. Kalıp kalmayacağımı bilemiyorum ama hala bir kontratım var."

"Gelecekte ne olur bilemiyorum ama burası güzel. Herkes birbirini tanıyor ve neşeli bir ortam var."

"Her sezon artan bir performansımız var. Güçlü bir ekibiz ve umarım önümüzdeki maçta gücümüzü ortaya koyacağız."

2004 Yılında Mourinho'nun Porto'su ile devler ligini kaldırmış Carvalho, Moskova'da da aynı başarıyı göstermeleri gerektiğini söylüyor.