Ana Menü

Filenin sultanı artık tesettürlü

Başlatan gözzde_bjk, Mayıs 16, 2008, 17:13:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gözzde_bjk

Filenin sultanlarından, Türk Voleybol Milli Takımı'nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü'nün kaptanı Aysun Özbek tesettüre girdi.

İşte Aysun Özbek'in başarılı spor kariyerinden kareler

5-6 yıl önce beş vakit namaz kılmaya başladığı takım arkadaşlarınca bilinen Aysun Özbek,bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Vakıfbank Güneş Sigorta yöneticilerine, "Bu yıl hacca gitmek istiyorum" diyerek voleybolu bıraktığını söyledi. Türk voleybolunun en iyi orta oyuncusu olarak bilinen Aysun Özbek'in en verimli döneminde bu ani kararı, arkadaşları, ailesi ve kulübünde şok etkisi yaratırken, kulüp yöneticilerinin sporcuyu bu kararından döndürmek için çaba harcadığı öğrenildi. Bir yönetici, "Aysun'un kişisel kararına saygı duymak zorundayız, ancak kendisi ile bir yıl daha sözleşmemiz olduğunu ve bu yıl kurduğumuz güçlü kadro ile gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa kupalarında kendisine büyük ihtiyacımız olduğunu söyledik. Tüm ısrarlarımıza rağmen, kendisi tesettüre girdikten sonra hac görevini yerine getirmeyi bu kararının da kendisinin tercihi olduğunu bize söyledi. Bu durumda yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Annesi Mısırlı olan Aysun'un bu tercihinin, eski basketbolcu olan ve şimdi öğretmenlik yapan eşi Hakan Özbek ile aralarında gerginlik yarattığı da iddia edildi. Aysun'un tesettür kararı almasında da son bir ay içersinde Çamlıca'da kara çarşaflı bir grup bayanla tanışmasının etkili olduğu da konuşuluyor.

Konuyu açmakta tereddüt ettim ama umarım oraya buraya çekmeden konuşabiliriz.

Öncelikle voleybol açısından bakmak istedim.Aysun hem milli takımda hemde Vakıfbank'ta çok önemli yerlere sahip.Vakıfbank yerini doldurabilse de milli takımda zorluklar çekileceği aşikar.Milii takımdan affını isteyen Özlem'den sonra file önünde zayıflıyoruz.Aysun gibi bir orta oyuncu bulmak güç her ne kadar Eda yerini doldurabilecek kadar iyi olsa da Aysun'un tecrübesi ile kıyaslanamaz.Keşke sözleşmesi varken 1 sene daha sabretseydi.Avrupa'da tam Vakıfbank adını duyurdu derken kadroda sıkıntıya sebep oldu.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

BerkAy1903

19o3

gürol

her iki bayandan 1 i tesettürlü onun da tesetürlü olması ihtimli %50 idi yani gayet normal..
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

akbaba71

Kendi kararı ama keşke voleybolu bırakmasaydı Milli takımda eksikliği hissedilecektir.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: gurol_1903 - Mayıs 16, 2008, 17:53:24
her iki bayandan 1 i tesettürlü onun da tesetürlü olması ihtimli %50 idi yani gayet normal..

Tesettürlü olmasına söyleyebilecek birşeyimiz yok zaten kendi hür seçimi.Ama sözleşmesinin bitmesine 1yıl kalmışken bunu sessiz sedasız voleybolu bıraktıktan sonra yapsa daha güzel olurdu.Ki bu sene hem milli takımın hem de Vakıfbank'ın ondan beklediği çok sey vardı.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

gürol

konuyla pek ilgili değilim ben sadece tesettür açısından yaklaştım konuya.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carlito1903

Bi sporcu çıkıp dinini değiştirse bu kadar gözümüze batmaz ama nedense insanları çok rahatsız etti bir insanın kendi hür seçimi...

Kralkartal21

Nerden esmiş acaba ama kendi özel hayatı bizi ilgilendirmez.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

kendi istegiyle inandigi olayi yasamak erdemdir
inanclar saygida bizim erdemimiz olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Brestgerfich

tesettürlü değil.! kara çarşaflar içinde. ailesinden kopmuş ve bir tarikate bağlı hareket ediyor. ülkenin yitip giden aydın, cumhuriyetci evlatlarından biri.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

gediz

benim anlamadığım eğer düşündüğü şey bir yerim gözükmesin saçım gözükmesinse zaten 15 yıldır herkes göreceği şeyi gördü bir anda böle bir karar vermesi ve bu yüzden mesleğini bırakması bana çok mantıklı gelmedi