Ana Menü

Barcelona Materazzi'yi İstiyor

Başlatan carlito1903, Mayıs 15, 2008, 18:16:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İtalya ve İspanya basınında çıkan haberlere göre Barcelona, Materazzi'yi kadrosuna katmak için kararlı görünüyor.

Barcelona'nın yeni hocası Josep Guardiola'nın kadroda büyük değişiklikler yapacağı artık sır değil. Takımdan göndereceği söylenen futbolcular arasında Gudjohnsen, Ronaldinho, Pinto, Henry, Edmílson, Giovani, Ezquerro, Thuram, Oleguer, Touré ve Jorquera gibi isimler bulunuyor.

Barcelona'nın bu sezon kalesinde gördüğü gol sayısı, 36 yaşındaki Thuram'ın gönderilecek olması ve Gabriel Milito'nun ağır bir sakatlık yaşaması, savunma hattında yaşanan sorunların farkında olan Guardiola'nın gözünü Materazzi'ye dikmesine yol açtı. Walter Samuel, Ivan Cordoba ve Christian Chivu'nun ardında pek de başarılı bir sezon geçirdiği söylenemeyecek olan Materazzi, sezonun ilk yarısında yaşadığı büyük sakatlıktan sonra geçen hafta Siena ile 2–2 berabere biten maçta, takımın penaltıcısı Julio Cruz'un yerine penaltıyı kullanıp kaçırınca büyük eleştiri toplamıştı.

Inter'den önce Perugia ve Everton'da forma giyen Metarazzi, geçtiğimiz yaz döneminde de Barcelona ile adı ciddi bir şekilde anılmıştı. Birkaç ay sonra 35 yaşına basacak İtalyan oyuncunun Barcelona'nın teklifine bu sefer daha sıcak bakabileceği söylentiler arasında.

KeePSaKe

çok sorunlu bir futbolcu Metarazzi Barça ya yarayacağını sanmıyorum
Since 1903

Onur*

istediği sorunu olsun,
isterse 35 yaşında olsun,

ama; Marco Materazzi olsun.

merhaba dünyalı ben dostum. :)
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Kralkartal21

35 yaşında...

Barça'ya yararlı biri olacağını sanmıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Boşuna para verirler bence..Bunun yerine daha güzel oyuncular bulabilir..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Onur*

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: Onur* - Mayıs 15, 2008, 19:33:20
istediği sorunu olsun,
isterse 35 yaşında olsun,

ama; Marco Materazzi olsun.

merhaba dünyalı ben dostum. :)
:D :D :D materrazi giderse iş yapar..

onaT

Onur*

aynısından yukarda bahsettik. ;)