Ana Menü

Nedved 1 yıl daha Juve'de

Başlatan carlito1903, Mayıs 15, 2008, 09:29:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İtalya'nın önemli takımlarından Juventus'un, tecrübeli orta saha oyuncusu Pavel Nedved'in sözleşmesini 1 yıl uzattığı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Juventus'un önde gelen isimlerinden Jean-Claude Blanc, "Takımı önümüzdeki sezon için güçlendirmeye başlamanın en iyi yolu tecrübeli oyuncuyla sözleşme yenilmekti. Pavel'in kulüp tarihinde çok önemli bir yeri var ve karakteriyle olduğu kadar yetenekleriyle de kendini kanıtlamaya devam edecek" dedi.

Bir yıl daha Juventus forması giymekten gurur duyacağını ifade eden Nedved, "Takımda kalma kararımın arkasında yeniden Avrupa'da mücadele edecek olmamız ve burada yaşadığım 7 yıllık başarılarla dolu tecrübe var. Bana güvenmeye devam eden takımıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

2001-2002 sezonundan bu yana Juventus forması giyen Çek futbolcu, 7 yılda toplam 282 maçta görev yaptı ve 58 kez fileleri havalandırdı.,

mdc

Harika bir oyuncu.

Pavel'i avrupa da izlemek çok güzel olacak...
HAYATTA BEŞİKTAŞ

onaT

Onur*

35 yaşında mı, 25 yaşında mı belli değil.

oynadığı futbol hala çok etkili...
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

IL Capitano

Pavel Nedved - Furia Ceca - Duracell

Bir yil daha onu seyredebilmek cok guzel olacak...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Kralkartal21

1 yıl uzattiğına göre futbolu bırakacağının sinyallerini veriyor demektir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

salvador

evet 1 yıl sonra futbolu bırakır ee seneye şampiyon yaparlar delpiero da var o takımda off off yıllardır istikrar var
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carsi52

Juve'de bırakır artık futboLu.
Bölünür senin için uykular!