Ana Menü

Mehmet Topuz Nereye?

Başlatan KeePSaKe, Mayıs 12, 2008, 14:31:32

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Kayserispor'un yıldız golcüsü Mehmet Topuz için Barcelona nabız yokluyor. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına bağlanan sarı-kırmızılı kulübün menajeri Süleyman Hurma, İspanya'nın dev kulübü Barcelona'nın Mehmet Topuz ile çok ciddi ilgilendiğini söyledi. Hurma ayrıca La Liga'dan bir kaç kulübün daha Mehmet'i transfer etmek için girişimleri bulunduğunu açıkladı.

Kaynak : Sporx.com
Since 1903

+18 !

bunlar piyasayı arttırmak için yapılan şeyler olabilir ne de olsa bizim başkan 10 milyon euro veriyor topuza !

liseçarşı

Alıntı yapılan: 21pascaL21 - Mayıs 12, 2008, 14:35:53
bunlar piyasayı arttırmak için yapılan şeyler olabilir ne de olsa bizim başkan 10 milyon euro veriyor topuza !

mdc

Eee ?
Siz ne kadar istediniz ?

15 ?
20 ?

Bizim ki battı balık yan gider kafasında olduğu için kitleyin kitleyebildiğiniz kadar
Ohhhh.
Veririz  20 papel.
Alırız Barça'nın elinden :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

noumAyberk

Geçende bizim sokakta biz top oynarken bi limuzin gördüm
Kimsiniz dedim Real Madrid Club falan dediler Ayberk falan dediler anlamadım
Ama galiba beni izlemeye gelmişler

Adriano

Tamam Topuz iyi oyuncuda Barça napsın :) Bu haber bize patlayacak gibime geliyor. Piyasası artıyor, bizde gidip 15-20 Milyon verip alırız, barçaya kaptırmayız..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

piyasa degerini arttirmak icin yapilan haber..

kakalayacaklar ya  buyuk miktar paraya
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bizde inandık şimdi bu habere ;D
ama bu yönetim inanıyor işte.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Zaten kafadan 11 Milyon veriyorduk şimdi en az 20 ye satarlar bize, sonra Demirören çıkar ve derki;

''Barcelona alacaktı onların elinden kaptık Topuz'u''

husoeagle

bizim daha çok vermemiz için barcelonanın ilgilenmesine gerek yokki. ispanya 2. liginden bi takımda ilgilense ondan daha çok verip alırız zaten

NoPasaran

Milli takıma bile alınmadı  :fuu

ders olsun topuza herşeyu

barça içinde yavaş  ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mattias_nouma

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz ile 3 saatlik bir görüşme yaptığını, takımda kalmasını çok istediğini, ancak ikna edemediğini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu sporkolik programında yıldız futbolcu Mehmet Topuz ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. Transfer görüşmelerinin bütün kamuoyu önünde olmasını istediğini ifade eden Mamur, "Aslında benim istediğim bu tür konuşmaların kapalı kapılar ardında olmaması. Keşke Mehmet Topuz gelse otursa burada canlı yayında yapsak görüşmeleri. Ben bugün Mehmet Topuz ile kendi ofisimde biraraya geldim. Görüşmede Kulüp Menajerimiz Süleyman Hurma da vardı. Görüşmemizde kendisinden çok memnun olduğumu söyledim. Kendisi de bize Kayserispor'u çok sevdiğini söyledi. Ama ekonomik anlamda anlaşamadık. Aslında biz kalmasını çok istedik, kendisi de kendince bir fiyat istedi. Biz bir rakam söyledik, kendisi de derse ki 'Ben Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum', kulübün istediği rakamı da ödeyecek bir kulüp çıkarsa 'İlle de kal' demeyiz. Ama Mehmet Topuz ile anlaşan bir kulübün bizimle de anlaşması şart. Gökhan Ünal olayında da, biz Rubin Kazan ile anlaştık. Gökhan Ünal anlaşmadı, dolayısıyla bu iş olmadı. Mehmet Topuz ile anlaşan takımın bizimle de anlaşma sağlaması şart" diye konuştu.

Mehmet Topuz'un kalmasını çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten Başkan Mamur, "3 saat süren görüşme sonunda çok iyi rakamlar vermemize rağmen olmadı. Mehmet Topuz gitse de bizim evladımızdır, her zaman ona saygı duyarız" dedi. Başkan Mamur, Mehmet Topuz'a önerdikleri fiyatın şuan ki mevcut 4 büyük takımların verdiği ücretlerin üzerinde olduğunun da herkes tarafından bilinmesini istedi.

Kaynak : İHA
CehenNeMDe AteŞinLe Kavur Bizi BeŞikTaş

Kralkartal21

Topuz için bu sefer de Bayern Münih ve Monaco´nun talip olduğu iddia edildi.

Kayserispor´la sözleşme yenilemeyen yıldız oyuncuya, bu sefer de Almanya şampiyonu Bayern Münih ve Fransa´dan Monaco´nun talip olduğu iddia edildi.

Kulüpler sıraya girdi
Transferin en gözde oyuncularından olan Mehmet Topuz'a Avrupa'nın gözde kulüpleri talip olmaya devam ediyor. Kayserispor yönetiminin sunduğu 4 milyon YTL'lik teklifi kabul etmeyen başarılı oyuncunun, yeni sezonda hangi kulübün formasını giyeceği henüz netlik kazanmadı. Almanya şampiyonu Bayern Munih ve Fransa'nın köklü kulüplerinden Monaco'nun, yıldız oyuncuyu kadrolarına katmak için yoğun çaba sarfettiği öğrenilirken, önceki gün 7 milyon YTL'lik astronomik bir teklif yapan FC Khimki'nin de cevap beklediği belirlendi.

Kaynak:Fanatik
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

Fransız kulübü Monaco'nun, Kayserispor'un transferi adeta yılan hikayesine dönen yıldızı Mehmet Topuz'a talip olduğu öğrenildi.

Fransız football365.fr adlı internet sitesinin haberine göre; Monaco, Mehmet Topuz ile ciddi şekilde ilgileniyor. Football365.fr'nin haberinde, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Türk kulüplerinin yanı sıra Valencia, Bayern Münih gibi Avrupa'nın önemli takımlarının da Mehmet Topuz'u transfer etmek istediği belirtiliyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde Mehmet Topuz'un transferi ile ilgili ne gibi yeni gelişmeler olacak?

MARATON.COM.TR
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

gürol

he yaa barcelona nın işi gücü yok da topuzla yabancı kontenjanını doldurmak istiyor.
bildiğim kadarıyla avrupa birliği üyesi üklelerden alınan oyuncular yabancı sayılmıyor diğer oyuncular yabancı sayılıyor ve yabancı sayısı 3
yanlışsa düzeltin.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/