Ana Menü

Türkiye nerede bitirir?

Başlatan onaT, Mayıs 11, 2008, 01:52:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahadıR

gruptan çıkmamız zor gibi ama Allah büyük :)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Rebell

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 11, 2008, 08:57:47
Önce gruptaki rakiplere göre analiz yapalım:

Portekiz:Bana göre turnuvanın en iyi ofansif güce sahip takımlarından biri ama bunun yanında defansif yönü de sağlam olan bi takım, yenersek benim için çok büyük sürpriz olacak...

İsviçre:Milli takımın kapanan takımlara karşı ne kadar zorlandığını hepimiz gruplarda gördük, İsviçre gol atmaktan çok gol yememeyi düşünen bi takım duran toplarda gol buluyorlar genelde bizim de zayıf noktalarımızdan biri bu bu yüzden İsviçre karşısında da işimiz zor...

Çek Cumhuriyeti:Rosicky'nin olmaması lehimize olabilir ama Çekler de İsviçre gibi kapanan ve iyi savunma yapan bi ekip eleme gruplarında çok iyi bi performans sergilediler, onlara gol atmak çok zor olacak...

Grupda ki durum böyle bana göre çıkamayız bu gruptan...
Alıntı yapılan: akbaba71 - Mayıs 11, 2008, 10:15:38
Çekleri yenersek 4 puanla bitiririz yenilirsek 1 puanla bitiririz.Portekize yeniliriz ,İsviçreyle berabere kalırız.

isviçreyi çok büyütüyoruz hiç bir tarzları ve teknikleri yok. karşılarında kötü olursan seni yenebiliyorlar. iyi oynadığımız zaman onları rezil ettik zaten daha kötü bir kadroyla. onlardan üç puan.

çek cumhuriyetinde rocisky tek korktuğum adamdı o gidince sıradan bir takım oldular. nihat, halil ve tuncay
koller ve barostan çok daha iyi. tek sorun petr cech, onu da çok ciddiye almak yanlış olur, kaleciyle maç kazanılmaz, belki berabere kalınır o kadar.

portekizde forvet adına bir şey yok. orta sahada dünyanın en iyi oyuncusuna sahipler. o da çok istikrarlı ne yazıkki o maçta kötü oynama olasılığı zayıf. iyi bir savunmaya karşı 2 gol atarsak bu maçta 2-2 iyi bir skor gibi. bu arada deco, quaresma falan korkulacak isimler değil. özellikle deco. lütfen biri anlatsın bana o adamın ne yaptığını?
frikik? yok.
korner? ardada o kadar kullanıyor
teknik? vasat
uzaktan sert şut? yok
uzaktan isabetli şut? bir tek bu var.

gökdenizde ise teknik, uzaktan sert şut ve isabetli şut var, yani daha iyi oyuncu. isimlere değil adamı sahaya koyduğunda ne yapabildiğine bakarım.

KeePSaKe

arkadaşlar bana abarttınız gibi geldi ben portekiz hariç çek cumhuriyeti ve isviçreyi yeneceğimizi bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum ama şu basit hatalar bize çok pahalıya mal oluyor malesef...
Since 1903

eyup1903

valla bana pek iyi işler yapamayız gibi geliyor

+18 !

kendimize karşı o kadar kötümser olmayalım bence gruptan cıkar 3.lük macıda oynayabiliriz

RCA

istedik mi alırız diyoruz ama hersey istemekle olmuyor.. elimizden geleni yapacağımıaza eminim ama şu kesin bizim grubumuzda zor ve eğer ki 4puanla  bitirisek çok iyi bir yere sahip oluruz ama hedef 4puan
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

bır de surdan bakın
rakıplerımızı abarttık dıyelım

bızım takımın analızı yapalım
kale:hıc bır zaman guven veren bır bolge degıl ıyı zamanda olunca cok ıyı ama ona ragmen asla mukemmel degıl
defans:takımın en zayıf bolgesı sadece sag bek etkılı onun dısında bu takımın defans hattı neredeyse euro2008dekı en zayıf defans hattından kapansan beceremez acık oynansa rezıl olabılcek bır defans
orta saha:cok yeteneklı futbolcular var evet.ancak turkıye lıgıne gore cok yeteneklı.avrupa duzeyınde basarılı orta saha oyuncumuz sınırlı
forvet:yuksek top hakımıyet olan forvetımız neredeyse yok.hızlı bır forvet hattımız var
takımın tek yıldızı bana gore nıhat.dıger futbolcuların hepsı turkıye standartlarına gore ıyıler ancak avrupa standartlarında transfer lıstelerıne gırebılen kac oyuncu var.
bız rakıplerımızı buyutuyo gıbı gozukebılırız ancak bunun nedenı rakıplerın harıka olması degıl bızım cok ıyı olmamamız
ha sunuda eklıyım portekız fınale cıkıcak ve o zaman nası bır takım oldugunu herkes anlayacak
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

aslında evet tek derdimizi kendimiz...
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 12, 2008, 19:11:27
aslında evet tek derdimizi kendimiz...

türk milletinin ne yapacağını asla tahmin edemezsiniz.

besiktasdelisi1903

onlar turkuaz giymeye ve sadece turkıyede galatasarayın milli takımın yedek kulubesiymış gibi davranmaya devam etsinler

carlito1903

Bana göre Milli Takımın şu an formda ve güven veren adamları Nihat, Servet ve Gökhan Gönül bu üç oyuncudan Servet ve Gökhan sakatlar ve turnuvaya 1 hafta kala ancak takıma dönebilecekler...

Bu Milli Takım için en büyük sorun gibi gözüküyor...

metin16

zor hemde çok zor gruptan çıkmamız ama işlh yanılan biz oluruz
sensiz geçen günlerin......

sercAn1903

gönül ister güzel şeyler yapalım ama.

ben sanmıyorum iyi bişiler olucağını :(
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !