Ana Menü

Türkiye nerede bitirir?

Başlatan onaT, Mayıs 11, 2008, 01:52:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

zor ve heyecanlı günler bekliyor bizi anlaşılan :)
Since 1903

onaT

çek cumhuriyetini yeneceğiz en çok ondan eminim. koller ve baros pozisyon bile bulamaz. cechde bacakarasından gol yemekle meşgul. rocisky ve nedved zaten yok.

isviçre gol atarsa işimiz zor ama biz atarsak farka gidebilir daha öncede olduğu gibi. adamları motive etmek imkansız golü attığın zaman biri almanca bağırır diğeri italyanca geç bunları.

portekiz tek sorun gibi. kanatlar kartal f-16 kanadı valla. quaresma ve ronaldo harika gibi. ama olur ya tutarız, o zaman gol falan atacakları yok o ballı deco ile. nihat, halil ve tuncay kesin gol bunlara karşı. önemli olan o iki kişiyi tutabilmek veya sakatalamak veya attırmak.

ben asıl hırvatistan ve almanyayı düşünüyorum, ilerki turlarda onlarla karşılaşacağız

hepsiyAh

Yarı Final Oynayacagız ...

levent1903

ben cok oyforili degilim - türkiyeyi cok zor günler bekliyor
guruptan cikar isek ne mutlu bize
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

gürol

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 18, 2008, 01:14:25
çek cumhuriyetini yeneceğiz en çok ondan eminim. koller ve baros pozisyon bile bulamaz. cechde bacakarasından gol yemekle meşgul. rocisky ve nedved zaten yok.

isviçre gol atarsa işimiz zor ama biz atarsak farka gidebilir daha öncede olduğu gibi. adamları motive etmek imkansız golü attığın zaman biri almanca bağırır diğeri italyanca geç bunları.

portekiz tek sorun gibi. kanatlar kartal f-16 kanadı valla. quaresma ve ronaldo harika gibi. ama olur ya tutarız, o zaman gol falan atacakları yok o ballı deco ile. nihat, halil ve tuncay kesin gol bunlara karşı. önemli olan o iki kişiyi tutabilmek veya sakatalamak veya attırmak.

ben asıl hırvatistan ve almanyayı düşünüyorum, ilerki turlarda onlarla karşılaşacağız
senin avrupa futbolu bilgini takdir ediyorum ve futbolcular hakkındaki yorumlarını beğeniyle okuyorum...
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.