Ana Menü

Holosko Gitti,Manisa Bitti...

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 09, 2008, 19:22:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, ''Holosko'nun Beşiktaş'a transferinin takımda cidi bir çöküşe yol açtığını söyledi,Holosko kalsaydı, bu takım düşmeyebilirdi.''dedi.

O dönemde Slovak futbolcunun transferinin kaçınılmaz hale geldiğini dile getiren Başkan Yaralı, "Aldığı teklifler yüzünden kafası çok karışıktı. Takım arkadaşlarıyla arası da iyi değildi. Beşiktaş'tan gelen teklif karşısında yapılacak en işi şey bu oyuncuyu satmaktı, biz de sattık" diye konuştu. Başarısızlığı sadece yönetime mal edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Kenan Yaralı, şöyle devam etti:

"Biz elimizden geleni yaptık. Zaten kongre sürecini de başlatmış bulunuyoruz. 8 Haziran'dan sonra bir tarih belirleyeceğiz. Bizi eleştirenlerin de kongrede gelip konuşmalarını, Manisaspor'u kurtarmak için ne gibi bir planlarının olduğunu anlatmalarını istiyorum."

Başkan Yaralı, Vestel Grubu ile sponsorluk görüşmelerinin sürdüğünü, önümüzdeki günlerde bu konunun netleşeceğini ifade etti. Beşiktaş maçına da değinen Kenan Yaralı, ligi hiçbir şaibeye yol açmadan tamamlamak istediklerini belirterek, "Manisaspor'a yarışır bir futbol oynayarak lige veda edeceğiz" dedi.

Fanatik

Kim bilir Holosko'yu satarken ne kadar karlı bir iş yaptığınızı sanıyordunuz.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

O kadar para kazandınız hoLoskodan değerLendiremediniz.
Kendinizi yaktınız.
Bölünür senin için uykular!

onaT

ahını aldınız bu taraftarında ondan o kadar oyuncu ve para kopararak adam olunmuyor işte

KeePSaKe

harbiden holosko gidince manisa dağıldı
Since 1903

carlito1903

Resmen soydular bizi umarım bir daha süper lig yüzü göremezler !!

Kralkartal21

Soydular ama verilen parayada değermiş.Holosko böyle devam etsin biz aldığımız paranın 2 katına satacağımıza eminim.

pascalyptica

nası soydular be abi yapmayın.. avrupadan holosko klasında bi' oyuncuyu en az 20 milyon avroya alırsınız..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

eRe

soydular dıyorsunuzda zorlamı aldılar o parayı !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Kralkartal21

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 10, 2008, 00:51:15

En azından bir kaç milyon dolar indirim yapabilirlerdi.Beşiktaş istedi ya sonuna kadar sömürdüler.

Alıntı yapılan: pascalyptica - Mayıs 10, 2008, 00:17:45
nası soydular be abi yapmayın.. avrupadan holosko klasında bi' oyuncuyu en az 20 milyon avroya alırsınız..

Vestel'deyken kimse Holosko'ya o parayı vermezdi.Beşiktaş'ta değerini katladı.

Cem Goren

holoskonun gidişi manisayı gerçekten bitirdi
anlamıyorum o paraya adam gibi bi oyuncu alamadımı manisa
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

devre arası alacağını sanmıyorum ben önemsemediler heralde ama onlara pahalıya patladı
Since 1903

saldır beşiktaş

paraya holoskoyu tercih ettiler ve sonları bu oldu ben olsam holsko gibi bir oyuncuyu hele bu durumdaysam ne kadar para verirlerse versin vermezdim
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 10, 2008, 00:51:15

keriz buldular aldılar tabii ama yaptıları şerefli bir iş değil.