Ana Menü

Sergio Ramos'a Rekor Teklif

Başlatan carlito1903, Mayıs 07, 2008, 23:32:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İspanyol gazetesi El Mundo, İngiliz kulübü Chelsea'nin, İspanya'nın Real Madrid kulübüne savunma oyuncusu Sergio Ramos için 70 milyon Avro teklif ettiğini ileri sürdü.

Gazetenin kaynak belirtmeden yayımladığı haberde, İspanyol kulübünün bu transfer teklifini düşündüğü belirtildi.

Real Madrid'in teklifi kabul etmesi halinde, İspanya Milli Takımı'nda da görev yapan 21 yaşındaki Ramos, tarihin en pahalı savunma oyuncusu olacak.

İtalya'nın AC Milan kulübünün de ilgilendiği belirtilen Sergio Ramos'un, Real Madrid ile 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

keskinli

inanilmaz paralar dönüyor futbolda
kiskandigimdan degil dünyanin ne kadar adaletsiz oldugunu bi daha görmekten üzülüyorum böyle transfer haberlerine
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Yalan bir habere benziyor.Fazla bir özelliği oldunu sanmıyorum Sergio'nun bu kadar para edecek.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

FazLa para eder ama bu kadarda fazLa para etmez bu adam.
Bölünür senin için uykular!

lambkuzu

eder mi etmez mi bilemem ama böyle paraları ancak chelsea verir . (karapara aklama olayı )
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

RCA

ya çok yönlü ve hızlı bi adam ama bukadar parar ediceğini hiç ama hiç tahmin etmemiştim abramoviç para saçıyo ya
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Anarchy*