Ana Menü

Sizin İçin Euro 2008'in favorisi kim ?

Başlatan RCA, Mayıs 07, 2008, 16:47:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

deco mu?
ne yapar bir anlatsana istersen bir sayfa tutsun...
uzaktan şutmu atar gerrard gibi? yoo
çok mu iyi driplingi var, 2-3 golünü gösterebilirmisin bana 4 tane adam geçip attığı?
messi gibi ronaldinho gibi pirlo gibi paslarımı var? hayır, gösterebilirsen helal derim.
büyük bir lider mi? tuncay gibi frings gibi giggs gibi? hayır. özellikle buna hayır hem de.
vardır elbet meziyeti bir iki tane ama benim için sıradan bir oyuncu zaten futbolu daha bırakmadan unutulacaktır gör bak.

pepe mi?
gs 5 milyon vermek istemedi real madrid 30 milyon euroya aldı. nihatı tutabileceğini sanmıyorum kesinlikle, fazla yavaş.

simao mu?
teknik var. şut var. e olsun, var mı net bir katkı, var mı net bir başarı? istikrar? yıllardır benficada ŞL'de oynuyor adınımı duymuşuz? atleticoya transfer oldu, orada bir yerlere mi getirdi atletico yu?

quaresma mı?
gördük beşiktaş maçlarında biri 90+3te önüne düşen topta attığı gol mü çok etkiledi seni? ali tandoğanın sektirdiği topu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol mü çok özeldi? driplingi var tekniği yüksek... ona bakarsan aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor... şampiyonlar liginde gol krallığımı var? euro 2008de dünya kupasında iyi iler başarmış mı? ben hatırlamıyorum

bunu da diğer topicten kopyaladım elimi yormıcam yorgunum vallahi.

RCA

CUMARTESİ SAAT 21:30'da herşeyi çok iyi göreceğiz tartışma anlamsız :) sonuçta türkiye için savşaıyoruz tek hedef tek yürek ! ;) kazanan türkiye olsun yeter!
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

o deco diyipte küçülttüğün adamdan türkiyede 1 tane yok bunu anlamayacak ve göremeyecek kadarsan zaten yorum yazmaya gerek yok. ve örnek olarakta uzaktan Gerrard gibi şut mu atar..YOO diye bir örnet veriyorsun tam komedi :ahaha o zaman örnek vereyim bizde ki tuncay maradona gibi topu ortasadan alıp gol atar mı? YOO :ahaha

+ Quaresmayıda kötülüyorsun bu adamın yeteneğinde 1 tane adam türkiye takım kadrosunda YOK

Queresmanın attığı gol basit bir gol diye onu kötülüyorsun buda ayrı bi komedi peki ben sana attığı o müthiş golleri göstersem cevap olarak ?!?

neyse bu mevzu çok uzatı umarım yanılırımda gruptan çıkarız inşallah yanılırım

vallahi parmaklarım ağrıdı ve mideme ağrı girdi gülmekten cevap dahi yazmıcam zaten yorgunum neyse inş. yanılırım.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 05, 2008, 21:36:21
o deco diyipte küçülttüğün adamdan türkiyede 1 tane yok bunu anlamayacak ve göremeyecek kadarsan zaten yorum yazmaya gerek yok. ve örnek olarakta uzaktan Gerrard gibi şut mu atar..YOO diye bir örnet veriyorsun tam komedi :ahaha o zaman örnek vereyim bizde ki tuncay maradona gibi topu ortasadan alıp gol atar mı? YOO :ahaha

+ Quaresmayıda kötülüyorsun bu adamın yeteneğinde 1 tane adam türkiye takım kadrosunda YOK

Queresmanın attığı gol basit bir gol diye onu kötülüyorsun buda ayrı bi komedi peki ben sana attığı o müthiş golleri göstersem cevap olarak ?!?

vallahi parmaklarım ağrıdı ve mideme ağrı girdi gülmekten cevap dahi yazmıcam zaten yorgunum neyse inş. yanılırım.

şimdi fazla güldün cumartesi bu kadar neşeli olurmusun acaba türkiye isviçre istediğini alınca maçlarından

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

BerkAy1903

Almanya - Hollanda FinaLi İzleyebiliriz...

Almanya AlıR ßu Kupayı.
19o3

carlito1903

Şuan da Hollanda ve İspanya şanslı görünüyor kupa yolunda ama bu iki takım da her turnuvada böyleler, başta bi rüzgar gibi esiyorlar çeyrek finalde yarı finalde patlıyorlar...

Ben hala Almanya'yı şanslı görüyorum herşeye rağmen...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

gürol

hollanda ve portekiz finali oynanır.fikstürü bilmiyorum ama finalden önce eşleşmezlerse hollanda-portekiz maçı oynanır
çok güzel bi maç olur hollanda kupayı alır ama portekiz fransa ve italya gibi ezilmez.(gerçi fransa çok ezilmedi ama)
türkiye turnuvanın en büyük sürprizini yaptı.
çeyrek finali de geçebiliriz.
yarı finalde havlu atarız.ama o da çok büyük bi başarı.
ama öte yandan bu kadar insanın duası boşa gitmez bakarsınız kupayı alır geliriz.sonuçta biz viyanaya aşina bi milletiz.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 05, 2008, 22:01:44
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 05, 2008, 21:36:21

şimdi fazla güldün cumartesi bu kadar neşeli olurmusun acaba türkiye isviçre istediğini alınca maçlarından

bende beckyZWICKY gibi düşünüyordum ama milli takım ikinci yarının yarının belirli bölümlerinde iyi oynayarak kazandı ne yani şimdi biz üzüldük mü? bu kadarda küçülmeyin allah aşkına  :D
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene