Ana Menü

Sizin İçin Euro 2008'in favorisi kim ?

Başlatan RCA, Mayıs 07, 2008, 16:47:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Mayıs 10, 2008, 23:02:33
Türk insanı inanırsa, Türk futbolcusu inanırsa, dünyada başaramayacağı hiç bi şey yoktur ki bunu çok kez ispatlamıştır.
Ben bu turnuvadan alnımızın akıyla döneceğimize inanıyorum.

Favorim sonuna kadar TÜRKİYE !

aynen, fatih terime ve takımada güveniyorum

carsi52

Bu federasyon oLduğu sürece bu fatih terim oLduğu sürece üzerLerinde o renk formaLar oLduğu sürece ben güvenmiyorum abi bu takıma kim ne derse desin.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Biz inansak ne olacak ki, bu sene bizim takıma inandık ta ne oldu...

Taraftarın inanması tabiki önemli ama ben ortada inanılacak bi takım ve hoca göremiyorum !!

carsi52

GüLüm sonuna kadar katıLıyorum sana beynimden geçenLeri buraya yazmışsın resmen.

carlito1903

Pek çok kişinin içinden geçenler bunlar gülüm...

Biz yıllardır inanılmayacak şeylere inandığımız için kaybediyoruz...

Gerçekleri göremiyoruz inanacağız diye...

Non Mollare Mai

Ben inanması gerekilen bi Milli Takım kadrosu olduğunu düşünüyorum.
Kaliteli oyunculardan kurulu bi kadromuz var.
Fatih Terim'e de her zaman güvenirim, severim.
Orta da tek gerçek var o da Türkiye. Gerisi boş. :)
edit

carsi52

Türkiye sadece ismiyLe var be anıLcığım.
Keşke Türkiye gerçek TÜRKİYE oLsa TÜRKİYE'yi yaptıLar başka bir üLke resmen.
iyice saçmaLadıLar buna en son oLarak forma iLe gösterdiLer.
AureLio oLduğu sürece o formaLar giyiLdiği sürece bizim takıma karşı oLan sempatim iyice azaLdı benim.

robinho

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 11, 2008, 10:06:21
Biz inansak ne olacak ki, bu sene bizim takıma inandık ta ne oldu...

Taraftarın inanması tabiki önemli ama ben ortada inanılacak bi takım ve hoca göremiyorum !!
Ayrıca bu sene değil 4-5 senedir inanıyoruz :)

eRe

portekız veya almanya alır gıbı gelıyor
ayrıca baslarda bır yorum okudum ronaldoyu cıkarırsak portekızde bırsey kalmıyor dıye
turkıyedekı 1 futbolcu soleyınkı portekız kadrosundakı rakıbınden daha ıyı olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

vallaha hem zor hemde sıkıcı geçeçek takımların çoğu katı savunma yapacaklar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Alıntı yapılan: Onat_delgadO - Mayıs 07, 2008, 19:28:01
portekizden c.ronaldoyu çıkar bizden kötü takım

Keşke dediğin gibi olsa, ama değil sadece C.Ronaldo'yu takımın en iyi 5 adamını kessen yine bizden kötü takım olmuyorlar...

bahadıR

sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

KeePSaKe

Arkadaşlar 2002 dünya kupasındada Türkiye den büyük başarı beklenmiyordu ama Dünya 3.sü olduk.İnanırsak neden olmasın ? Ben başarı bekliyorum Türkiye den ama final heralde Fransa,İtalya gibi geliyor bana...
Since 1903

RCA

2002 dünya kupasında çin kostarika japonya senegal brezilya ile karşılaştık yapma arkadaşım göüzünü seviyim bi fransa bi italya yoktu karşımızda.. inandık diyoruz da inanacağız diyoruz bi sebepten dolayı eziliyoruz avrupalılara karşı şuan bi ingiltereye karşı tek bi golümüz bile halen yok.. ki avrupada sükse yapacak bi hareket bekliyoruz yarı final diyorsunuz bence grubu geçmek bir olay olur türkiye açısından .. kaliteli oyuncularımız var hemen hemen ama avrupada böyle oyuncular çok..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 12, 2008, 21:26:48
2002 dünya kupasında çin kostarika japonya senegal brezilya ile karşılaştık yapma arkadaşım göüzünü seviyim bi fransa bi italya yoktu karşımızda.. inandık diyoruz da inanacağız diyoruz bi sebepten dolayı eziliyoruz avrupalılara karşı şuan bi ingiltereye karşı tek bi golümüz bile halen yok.. ki avrupada sükse yapacak bi hareket bekliyoruz yarı final diyorsunuz bence grubu geçmek bir olay olur türkiye açısından .. kaliteli oyuncularımız var hemen hemen ama avrupada böyle oyuncular çok..

nasıl oynadığımızı ve brezilyaya ne şekilde yenildiğimizi çok çabuk unutmuşuz