Ana Menü

[UEFA Final] Zenit 2-0 G.Rangers

Başlatan carlito1903, Mayıs 02, 2008, 00:25:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Hiç beklemediğim iki takım final oynuyor, güzel bi final beklemiyorum ben şahsen..

Final 14 Mayıs ta Manchester'da oynanacak...

keskinli

glasgow icin manchesterde oynanmasi bi averaj
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

glaskov alır gibime geliyor ama güzel bi final beklemiyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Rangers çok iyi defansa sahip. Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarında ( toplam 4 maç ) hiç gol yemedi..
Zenit'te golcü bi ekip. Ben zevkli bir mücadele bekliyorum.
Şu takım bi adım önde diyemiyorum.
Açıkcası gönlümden Zenit'in kazanması mantığımdan Rangers kazanacak diye geçiyor.
edit

carlito1903

Ülke sıralaması açısından finale B.Münih ve Fiorentina çıksa daha iyi olacaktı...

onaT

pogrebnyak yok zenitin ve uefa kupasının gol kralı ondan zenitin işi zor

glasgow final sever onlar alır bence

lambkuzu

Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

Cem Goren

bu saaten sonra zenitin şansı yaver gitmeyebilir rangers seyirci avantajıyla alır bu maçı

BerkAy1903

ßence Maç Berabere ßiter Uzatmalarda ßerabere ßiter Penaltılarda ßelli Olur Kupayı Alan..
19o3

KeePSaKe

Zenit bu kadar güçlü oldumu ki ya ?
Since 1903

onaT

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carlito1903

Glasgow Rangers ile Zenit St. Petersburg arasında 14 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Kupası final maçını İsveçli hakem Peter Frojdfeldt yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamada, 14 Mayıs Çarşamba günü İngiltere'nin Manchester kentinde, Glasgow Rangers ve Zenit St. Petersburg takımları arasında yapılacak UEFA Kupası final maçını, İsveçli hakem Peter Frojdfeldt'in yöneteceği belirtildi.     

Frojdfeldt'in yardımcılıklarını Steffen Wittberg ve Henrik Andren yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson olacak. 

UEFA'nın açıklamasında, Frojdfelt ve yardımcılarının, gelecek ay Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde de görev alacağı kaydedildi.     

Frojdfeldt, 8 Nisan'da Liverpool ile Arsenal arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetmişti.

Cem Goren

idddaa rangerse 3,küsür vermiş şaşırdım zenit favori gösteriliyor