Ana Menü

[CL Final] Şampiyon Manchester United

Başlatan carlito1903, Mayıs 01, 2008, 00:13:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

yani bian john terry topun maçına gectğinde chelsea kazancak diye çok korktum ama manu kazandı çok mutlu oldum ama her nekadar 2.yarı çok sönük oynasalrda..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

ne kadar acı chealse ıcın
sen o kadar mucadele et
dogrusu fınal macındada harıka oyna hemde 10 kısı kal
sonra penaltılara gıtsın mac son penaltıyı atsan kazanıyorsun ama kader yolunu cızmıs sankı dersın ya
yok ıste futbolda sans bu
ve ısın en acı tarafı sen gecen hafta sampıyonlugu kaybetmıssın manuya
yanı rakıp aynı
ama cok kotu bır gercek taraftar ıcın
manu her zaman 1. oldugu
senınde ancak 2.oldugun tastıklenıyor
ne 2.lık mutluluk getırır bu yuzden ne de fınal
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

akbaba71

Zor oldu ama güzel oldu.

Tebrikler

Manchester United   :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

chelsea daha iyi mücadele etti ama birazda şansının yardımıyla manu kazandı

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

chelseanın kazanmasından iyidir :) bence
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Anarchy*

CheLsea'ya çok yazık oLdu.
Manchester aynı berbat oyunu Barca macında da oynadı yine avantaya gittiler.
Yapacak bişey yok,SağLık oLsn..

hepsiyAh

chelsea cok daha iyi oynadı.. ama sans manu dan yanaydı.. iyikide sans manu dan yana oldu..  :ok   Trbrkler

Cem Goren

manu favoriydi ama gönlüm chelseadan yanaydı chelsea fenada oynamadı ama yapcak bişey yok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

rebel_1903

manchester haketmişti zaten kupayı alması iyi oldu manu çok zor rakiplerle oynayarak geldi hiç yenilmeden chelsea ise kolay rakiplere karşı oynadı..chelseali futbolcular drogba,joe cole,ballack vs. çok çirkefti dün chelsea de sadece terry,lampard ve ceche üzüldüm...manchester da ronaldo penaltı kaçırınca çok kötü oldu ve o da ağladı artık kesin kalcam manuda dedi .. SAF sen ne büyük adamsın ya şampiyonuz işte :)
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff