Ana Menü

Baba Bir Kartalın Eş Özlemi Konulu Resim :)

Başlatan sedokajmeran, Aralık 28, 2006, 11:55:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedokajmeran

BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

Brestgerfich

güzeL düşünmüşsün...kimse yanLış anLamasın ama bu kartaL biraz yaşLı gibi sanki..tamam  kanarya ya kartaL'ın ölüsü biLe yeter ama ne biLeyim :9 başka bi kartaL buLamadın mı :D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

sedokajmeran

Alıntı yapılan: Miraculous Omen - Aralık 28, 2006, 12:22:54
güzeL düşünmüşsün...kimse yanLış anLamasın ama bu kartaL biraz yaşLı gibi sanki..tamam  kanarya ya kartaL'ın ölüsü biLe yeter ama ne biLeyim :9 başka bi kartaL buLamadın mı :D
baba kartal yazdık ya ) iste.. kartal cok var böyle genci yaslısı :) bu fenerden cocuk sahibi olmus kartal

hade53

Alıntı yapılan: sedokajmeran - Aralık 28, 2006, 14:37:51
Alıntı yapılan: Miraculous Omen - Aralık 28, 2006, 12:22:54
baba kartal yazdık ya ) iste.. kartal cok var böyle genci yaslısı :) bu fenerden cocuk sahibi olmus kartal

belki SENDEN ÇOCUGUM OLSUNU  dinleyip duygulanmistirr  hadi biidahaaa:))

sedokajmeran

ya bence bu fenerini severken fener ölmüs :) vicdan azabı cekiyor simdide keske o kadar acımasız olmasaydım diye:)
baksana kartalıma heybetli masallah :)

hade53

yok be onun üzüntüsü deil keske daha fazla yapsaydım diodur fener gibisini nerde bulcam diodur

sedokajmeran

Alıntı yapılan: hade53 - Aralık 28, 2006, 15:38:17
yok be onun üzüntüsü deil keske daha fazla yapsaydım diodur fener gibisini nerde bulcam diodur

iste uzuntusu fenere olan özlemi... cok yuklenince fener dayanamadı öldü demekki :)

hade53

ee bizde buldukmu acımıyoruz kartalın yapısında var demekkı..ama yeni nesil buldumu bu kadar hor kullanmaz fEbE yede yazık canımm:)

hade53

sedokajmeran

Alıntı yapılan: hade53 - Aralık 28, 2006, 15:41:22
ee bizde buldukmu acımıyoruz kartalın yapısında var demekkı..ama yeni nesil buldumu bu kadar hor kullanmaz fEbE yede yazık canımm:)

ya iste bunlar bu kanaryalar cok tahrik ediyor abicim :) kartalın bir sucu yokki kanarya insanı tahrik ediyor.. o kadar diyoruz burası besıktas alayına gider ugrasma bizimle disi fener diye ama söz dinleyen yokki. Sonra toprak olup gidiyorlar böyle :)

hade53

olsun yenileri geliyo soyları sağlam biz koydukça onlar geliyo bitmesinler bize lazımlarr

ne cimbombom ne trabzon nede alemde birgece busenede tek eğlence yine i...ne  fEnErBahçE

sedokajmeran

hade53

sedokajmeran

hade53

işte dediğim yeni nesil bu olsa gerek  karısı nerde acep hastaneyemi kaldırdılar bu kartal biraz yırtıvı sankı:D